Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρελή "μεταγραφή" Καρέρα - Κάνει βασικό "ανύπαρκτο" πρώην του ΠΑΟ - Ποιος Αραούχο!
| 2020-01-24 19:36:00

Τρελή "μεταγραφή" Καρέρα στην ΑΕΚ - Κάνει βασικό "ανύπαρκτο" πρώην του ΠΑΟ - Ποιος Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή "μεταγραφή" Καρέρα στην ΑΕΚ - Κάνει βασικό "ανύπαρκτο" πρώην του ΠΑΟ - Ποιος Αραούχο!

Τα πάνω-κάτω στην επίθεση της Ένωσης. Δεν υπάρχει ο κόουτς...

ΑΕΚ: Ολα κι όλα, τρία ματς έχει παίξει φέτος. Το πρώτο του μάλιστα βασικός, μεσοβδόμαδα, την περασμένη Τέταρτη στον Βόλο. Συνοδεύτηκε με γκολ, το παρθενικό του ύστερα από εκείνα τα δύο, στις αρχές του Οκτώβριου του 2018 κόντρα στην Μπενφίκα, πριν 15,5 μήνες. Αριθμοί και επιδόσεις που δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό "ξεχασμένος" για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι η αδυναμία του να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να αρπάξει τις ευκαιρίες (όποτε αυτές του δίνονταν), κάτι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά που επιβάλλουν ουσιαστικά συγκεκριμένη αξιοποίηση και ρόλο στο γήπεδο για τον 28χρονο (πλέον) επιθετικό, όλα συνέβαλλαν στο να μπει σιγά σιγά, αλλά σταθερά στο περιθώριο.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που αν για έναν μπορούν πριν 1,5 περίπου μήνα να… ορκιστούν στην ΑΕΚ, από το υπάρχον ρόστερ των "κιτρινόμαυρων", πως δεν θα βρίσκεται σε αυτό και την επόμενη σεζόν, αυτός ήταν ο "Κλώνα". Τρανή άλλωστε απόδειξη το γεγονός πως παρότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν δεν είχε γίνει δέκτης καμίας απολύτως προσέγγισης, κρούσης ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας εκ μέρους του συλλόγου που να δείχνει έστω διάθεση συζήτησης για παραμονή.

Το τελείως όμως αναπάντεχο "ξεπάγωμα" του από τον Καρέρα στον Βόλο, η… εξαργύρωση της εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ιταλός τεχνικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι με καλή εμφάνιση (ειδικά αν συνυπολογίσουμε το διάστημα της αποχής του) και γκολ, είναι σαφή και ξεκάθαρα δείγματα πως αφενός ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" υπολογίζει στον Κλωναρίδη και παρότι επίσης τον θεωρεί ποδοσφαιριστή "ειδικού ρόλου" και "ειδικών συνθηκών", εν τούτοις τον θεωρεί αν όχι απαραίτητο, τουλάχιστον χρήσιμο για την επόμενη μέρα (του) στην ΑΕΚ.

Ισως λοιπόν, αναλόγως και το τι θα συμβεί και με τον ίδιο τον Καρέρα και το αν τελικά παραμείνει στον πάγκο της Ενωσης και την επόμενη σεζόν, αυτή η εμπιστοσύνη που μοιάζει να δείχνει ο Ιταλός στον Κλωναρίδη, να αλλάξει και το στάτους του στους "κιτρινόμαυρους". Και επειδή φαίνεται πως ο "Κλώνα" από εδώ και πέρα παιχνίδια θα πάρει, ίσως αυτή η αλλαγή να μην αργήσει να… επισημοποιηθεί. Στα πόδια του ίδιου του Κλωναρίδη είναι πλέον η μπάλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαρμολύπη στην ΑΕΚ με τον παιχταρά - Ανατροπή εκεί που τον είχαν σίγουρο - Τι θα κάνουν τώρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags