Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχει τώρα στο μυαλό των Ερυθρόλευκων και αμέσως μετά το θέμα του αντί Ποντένσε
| 2020-01-25 08:47:00

Δυο ονόματα στον Ολυμπιακό για αντί-Ποντένσε - Φρένο... στο Λιμάνι μέχρι την ΑΕΚ - Τι ετοιμάζουν!

Sportdog Team
Δυο ονόματα στον Ολυμπιακό για αντί-Ποντένσε - Φρένο... στο Λιμάνι μέχρι την ΑΕΚ - Τι ετοιμάζουν!

Εξελίξεις στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ολυμπιακός: Μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχει τώρα στο μυαλό των Ερυθρόλευκων και αμέσως μετά το θέμα του αντί Ποντένσε.

Στο Λιμάνι πρώτος στόχος είναι η διατήρηση την πρώτης θέσης στη Superleague και έτσι από την Δευτέρα θα στραφούν στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο άσο.

Η μεταγραφή του στη Γουλβς αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και στον Ολυμπιακό θέλουν να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" έχει προταθεί στην ομάδα του Μαρτίνς ο Ζίφκοβιτς της Μπενφίκα, ωστόσο εμπόδιο αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος.

Ωστόσο αφενός η πορτογαλική ομάδα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμός του και αφετέρου ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Μια ακόμα περίπτωση είναι ο Ντάβιντσον της Γκιμαράες, αλλά δύσκολα θα τον άφηνε μεσούσης της σεζόν και ενδέχεται να ζητήσει 4 εκατομμύρια ευρώ αν ο Ολυμπιακός μπει δυνατά στην απόκτηση του, παρότι τον κοστολογεί γύρω στα 3,5 εκατ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags