Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Ινσούα!
| 2020-01-25 10:25:00

"ΣΟΚ" στον ΠΑΟ - "Τελειώνει" παικταράς - Φεύγει... τσάμπα - Υπάρχει συμφωνία - Ψάχνει ο Ρόκα!

του Νίκου Στεργίου
"ΣΟΚ" στον ΠΑΟ - "Τελειώνει" παικταράς - Φεύγει... τσάμπα - Υπάρχει συμφωνία - Ψάχνει ο Ρόκα!

Μετράει μέρες. Γιατί "στράβωσε". Πού πηγαίνει. Όλο το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Το sportdog είχε προϊδεάσει από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος της Αλ Ουάχντα για τον Ινσούα. Τόσο για τη "φερεγγυότητα" του συγκεκριμένου συλλόγου όσο και την... άπλα του (οικονομικά) όταν κυκλοφορούσε πως στον Παναθηναϊκό περίμεναν πρόταση 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού.

Περάσαμε την εβδομάδα και πρόταση, δεν έχει έρθει στον Παναθηναϊκό. Ολοένα και μεγαλύτερες οι αμφιβολίες -και παράλληλα δικαίωση του sportdog- για το αν τελικά έρθει από την αραβική ομάδα. Τι θα γίνει;

Αν και εφόσον τελικά έρθει μια προσφορά, αυτή θα είναι πολύ, μα πολύ χαμηλότερη των 500.000 ευρώ. Θα είναι απλώς μια συμβολική που θα "επιβεβαιώνει" πως η Αλ Ουάχντα έχει συμφωνήσει με τον Ινσούα και με την κατάθεση της προσφοράς θα "πιέζει" τον Παναθηναϊκό να τον αποδεσμεύσει άμεσα προκειμένου να μην τον χάσει χωρίς ευρώ στα ταμεία του.

Γι’ αυτό, αν και εφόσον κατατεθεί πρόταση από την Αλ Ουάχντα, οποιαδήποτε πρόταση, για τον Ινσούα, τότε -κακά τα ψέματα- τα περιθώρια αντίδρασης θα είναι μηδαμινά για τους "πράσινους". Διαφορετικά, ακόμη και αν οι Αραβες δεν επισημοποιήσουν (όπως είχε μεταφέρει ο μάνατζερ και αδερφός του Αργεντινού μπακ) το ενδιαφέρον τους, αγορά όπως φαίνεται ο Ινσούα έχει. Και έχει σε επίπεδα που ο ίδιος θέλει και επιθυμεί, αλλά και σε αγορές πιο θελκτικές για τον ίδιο.

Οπότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ανεξαρτήτως της υπόστασης ή της επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος της Αλ Ουάχντα (κρατήστε ό,τι θέλετε), ο Ινσούα είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό. Το έχει (σχεδόν) πάρει απόφαση ο ίδιος, το έχουν καταλάβει στο "τριφύλλι" γι’ αυτό και ο Ρόκα το τελευταίο διάστημα έχει εντατικοποιήσει την αναζήτησή του για αριστερό μπακ. Βασικό. Είτε για άμεσα, είτε για το καλοκαίρι (σε περίπτωση που ως τότε παραμείνει στο ρόστερ ο Αργεντινός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασταμάτητος ο Ρόκα - "Ψήνει" νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - Περιμένει... δώρο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags