Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο καλύτερος του Ολυμπιακού - Έκλεισε στόματα, θύμισε Φορτούνη
| 2020-01-26 21:34:00

Ο καλύτερος του Ολυμπιακού - Έκλεισε στόματα, θύμισε Φορτούνη - Πού είσαι Ποντένσε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο καλύτερος του Ολυμπιακού - Έκλεισε στόματα, θύμισε Φορτούνη - Πού είσαι Ποντένσε!

Τον "κράζουν" όλη τη χρονιά. Δεν το πίστευε ο Καρέρα. 

Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Σε ένα ντέρμπι που μάλλον θα ξεχάσουμε γρήγορα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 δίχως να προσφέρουν ιδιαίτερες αγωνιστικές συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Συγκριτικά με την Ένωση, πάντως, οι Ερυθρόλευκοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν περισσότερες ευκαιρίες να φύγουν με τη νίκη από το ματς. Σε επίπεδο μονάδων, αν υπάρχει ένας λόγος για να χαμογελάσει ο Πέδρο Μαρτίνς, αυτός είναι η εξαιρετική παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο «Μπούχα» είναι ένας από τους παίκτες που έχουν δεχθεί σκληρή κριτική φέτος, αλλά η στήριξη που λαμβάνει από τον προπονητή του κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού το τελευταίο διάστημα τον δικαιώνει συνεχώς με την απόδοσή του.

Σήμερα ο Μπουχαλάκης ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και πιθανότατα ο κορυφαίος του γηπέδου. Με σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ο Έλληνας διεθνής αποτέλεσε τον κύριο λόγο που οι Πειραιώτες κέρδισαν τη μάχη του κέντρου, καθώς τα πήγε εξαιρετικά τόσο στο «μοίρασμα» της μπάλας όσο και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Εκεί όμως που ο Μπουχαλάκης πραγματικά αρίστευσε ήταν στις προωθήσεις του, κάτι που δεν περίμενε ο Μάσιμο Καρέρα. Σε ορισμένες φάσεις ο χαφ του Ολυμπιακού θύμισε… Φορτούνη, περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, με αποκορύφωμα την ευκαιρία που έχασε στο 53’, ενώ ανάλογη κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια είχε κάνει και στο 4’ όταν έγινε «κρυφός» επιθετικός, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ με τον Μπάρκα.

Παρά τις προσπάθειες του «Μπούχα» και των συμπαικτών του, πάντως, το γκολ που κυνήγησε ο Ολυμπιακός δεν ήρθε. Στα αρνητικά του ματς για τον Μαρτίνς συμπεριλαμβάνεται η έλλειψη δημιουργίας από τα άκρα, εκεί όπου το κενό του Ποντένσε έχει ήδη αρχίσει να γίνει αισθητό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο ΟΑΚΑ με άσο του Ολυμπιακού - "Έβραζε" το γήπεδο - "Κράξιμο" και σε Σάββα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags