Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο "όχι" Μαρινάκη μετά τον Ποντένσε - Μένει κι αυτός στον Πειραιά
| 2020-01-27 14:30:00

Νέο "όχι" Μαρινάκη μετά τον Ποντένσε - Μένει κι αυτός στο λιμάνι - "Μεταγραφή" στα εξτρέμ - Χαμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο "όχι" Μαρινάκη μετά τον Ποντένσε - Μένει κι αυτός στο λιμάνι - "Μεταγραφή" στα εξτρέμ - Χαμός!

Απανωτές "χυλόπιτες", αλλαγή πλάνου. Πώς θα το πάρει ο Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Η εμπλοκή ή κατ' άλλους το οριστικό "ναυάγιο" της μετακόμισης του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς, προφανώς και επηρεάζει τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο υπόλοιπο της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Για την ακρίβεια, τις ολοκληρώνει με την ανακοίνωση της συμφωνίας επιστροφής στα ερυθρόλευκα του Χασάν.

Προφανώς, με την παραμονή του Ποντένσε δεν συντρέχει λόγος για προσθήκη ενός ακόμη ακραίου επιθετικού. Κι αυτό παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς, σίγουρα, θα τον ήθελε. Αλλά δεδομένα δεν θα επιμείνει εφόσον ο συμπατριώτης του παραμείνει τελικά στο ρόστερ (θέμα και σημαντικό βέβαια το πώς θα παραμείνει, ύστερα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε αλλά και το ότι δεδομένα και ο ίδιος ήθελε πολύ να μετακομίσει στην Πρέμιερσιπ).

Από εκεί  και πέρα, ως προς το δεύτερο προβεβλημένο ζήτημα στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αυτό δηλαδή με το ενδιαφέρον που είχε συγκεντρώσει ο Κώστας Τσιμίκας, κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) όμως με πρόταση από τη Νάπολι, το δεδομένο είναι η ενημέρωση που είχε η πλευρά του διεθνούς αριστερού μπακ εκ μέρους του συλλόγου, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, πως τελικά δεν υφίσταται ενδεχόμενο αποχώρησής του και πως θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν (και φυσικά από τότε και μετά θα εξεταστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο πώλησης του).

Αν η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει μετά και την απόφαση του Ολυμπιακού να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς, είναι κάτι που θα φανεί άμεσα.

Έτσι κι αλλιώς, η Νάπολι έχει περίπου 10 μέρες να δώσει σημάδια ζωής. Μοιάζει όμως δύσκολο, στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Τσιμίκας να ενημερώνεται πως, ανεξαρτήτως πρότασης, παραμένει ως το τέλος της σεζόν και από σήμερα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, αυτό να αλλάξει.

Όσο και αν τίποτα σε μια μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να αποκλειστεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός χάλασε του Ποντένσε - Διαβάστε τον απίστευτο λόγο - Άφωνος ο Πορτογάλος - Γυρίζει πίσω;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags