Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά για αντι-Ποντένσε - Δύο "μπαμ" από Ελλάδα - "ΣΟΚ" με Χασάν
| 2020-01-29 10:17:00

Απίστευτα λεφτά για αντι-Ποντένσε - Δύο "μπαμ" από Ελλάδα - "ΣΟΚ" με Χασάν - Ποιος Γκασπάρ...

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτα λεφτά για αντι-Ποντένσε - Δύο "μπαμ" από Ελλάδα - "ΣΟΚ" με Χασάν - Ποιος Γκασπάρ...

Έρχεται αριστεροπόδαρος. Έχει... Καρβάλιο. Ψάχνει αντι-Τσιμίκα.

Ολυμπιακός: Ημέρες αποχωρήσεων η χθεσινή και η σημερινή στον Πειραιά. Ο Ντάνιελ Ποντένσε ταξίδεψε χθες για την Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς, ο Λεονάρντο Κούτρης πηγαίνει σήμερα στη Μαγιόρκα προκειμένου με τη σειρά του να επικυρώσει το δανεισμό του στην ομάδα των Βαλεαρίδων και ο Γιασίν Μπενζιά περιμένει την οριστικοποίηση του τερματισμού του δανεισμού του από τη Λιλ προκειμένου να μετακομίσει στην Ντιζόν, ενώ πιο ανοιχτό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί κάτι περισσότερο πέραν της αμοιβαίας επιθυμίας λύσης συνεργασίας, είναι το θέμα της αποχώρησης και του Άνχελ Γκερέρο.

Τρεις (συν ένας, ο Ισπανός φορ αν και εφόσον οριστικοποιηθεί και η δική του αποχώρηση) μείον λοιπόν για το ρόστερ των "ερυθρόλευκων", προφανείς οι ανάγκες που δημιουργούνται για την κάλυψη των κενών που αφήνουν. Επείγει προφανώς αυτό του Πορτογάλου εξτρέμ. Δεδομένη η πρόθεση να αποκτηθεί αντικαταστάτης, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρος (που δεν υπάρχει στο ρόστερ) ή έστω με την ευχέρεια να μπορεί να αγωνιστεί αριστερά.

Ο Σέρβος εξτρέμ της Μπενφίκα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι στη λίστα, αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλά και διάφορα ερωτηματικά, είτε αυτά προκύπτουν από την αγωνιστική του κατάσταση είτε για το τεράστιο συμβόλαιο (3,7 εκατ. ευρώ ετησίως) που έχει στους Λουζιτανούς.

Ο Λισάντρο Σεμέδο του ΟΦΗ αρέσει, αλλά όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει στο sportdog τα χρήματα που απαιτούνται (2,5 εκατ.) κρίνονται πολλά από τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων", ενώ παράλληλά ούτε από τον ΟΦΗ ούτε από τη Φορτούνα Σιτάρντ (όπου και ανήκει ο Πορτογάλος εξτρέμ), αλλά και ούτε από την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή προκύπτει κινητικότητα τις τελευταίες μέρες.

Προφανής η ανάγκη κάλυψης και στο κέντρο, αφού υπάρχουν μόνο τρεις διαθέσιμοι χαφ. Ο Λούκας Σάσα, ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη θεωρείται μια από τις επιλογές που ικανοποιεί όλα τα κριτήρια, πάντα είναι στο τραπέζι η περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ (στη διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού αν το αποφασίσει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα), ωστόσο ο ποδοσφαιριστής είναι κλασικό δεκάρι και τέτοια... περισσεύουν στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Στη θέση του φορ, ο Χασάν αφού ξεπεράστηκαν τα θέματα με τον Ποντένσε (ομόσταυλος γαρ μανατζερικά του Αιγύπτιου) θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του (δανεισμός συν καλοκαιρινή option αγοράς), παρότι οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές αναφορικά με τον βαθμό της άμεσης ετοιμότητας του.

Τέλος, υπάρχει και σκανάρισμα της αγοράς για έναν αριστερό μπακ, προκειμένου να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες στον (προφανώς όπως φαίνεται στα τελευταία του παιχνίδια) καταπονημένο Κώστα Τσιμίκα. Η παρουσία του Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί αριστερά δίνει μια λύση, δεν θεωρείται όμως επαρκής από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι ψάχνονται και για τη συγκεκριμένη θέση, έχοντας ως αντίπαλο πλέον το... ρολόι, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε κάτι περισσότερο από 2,5 μέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε κι άλλη αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Φεύγει διεθνής Έλληνας άσος - Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags