Facebook Pixel Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Μένει ο... πουλημένος - Δεν έρχεται η "καψούρα"
| 2020-01-29 11:13:00

Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Μένει ο... πουλημένος - Δεν έρχεται η "καψούρα" - Θα ξενερώσουν οι οπαδοί

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ - Μένει ο... πουλημένος - Δεν έρχεται η "καψούρα" - Θα ξενερώσουν οι οπαδοί

Πώς χάθηκαν τα εκατομμύρια. Αναβολή στο μεγάλο "μπαμ".

Τι και αν το τελευταίο σημάδι ζωής της Γουλβς στην ΑΕΚ δόθηκε εκείνο το βράδυ της προπερασμένης Κυριακής στη φιλοξενία της Λάρισας, με την παρουσία των συνεργατών του Ζόρζε Μέντες στο ΟΑΚΑ, οπότε και ενημέρωσαν επισήμως τη διοίκηση της Ένωσης για το ενδιαφέρον τους για τον Νέλσον Ολιβέιρα; Οπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει στο sportdog, τίποτα δεν έγινε έκτοτε.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μετάφεραν καν πρόταση στην ΑΕΚ! Οι συζητήσεις και οι κρούσεις, σε ανεπίσημο επίπεδο, με τη μεσολάβηση των εμπλεκόμενων ατζέντηδων κρατούσαν πριν τα Χριστούγεννα, με τους "λύκους", εξ αρχής, να κάνουν λόγο για διάθεση τους να δαπανήσουν ένα ποσό που δεν θα ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ.

Στην Αθήνα, απλώς ενημερώθηκαν από την ΑΕΚ πως δεν συζητάει τίποτα λιγότερο από το buy-out που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Πορτογάλου φουνταριστού. Και αυτό, τα 6,5 δηλαδή εκατομμύρια, ήταν κάτι που ξεπερνούσε κατά πολύ τη δική τους αξιολόγηση, αλλά και διάθεση δαπάνης.

Γι’ αυτό λοιπόν και έκτοτε δεν εμφανίστηκαν. Παρά τις αναφορές τόσο των πορτογαλικών media όσο ακόμη και των χθεσινών από την Αγγλία, ποτέ δεν επανήλθαν, πόσο μάλλον να καταθέσουν νέες βελτιωμένες προτάσεις, ύψους 4 και 4,5 εκατ. ευρώ. Για ποιον λόγο άλλωστε να το κάνουν όταν αρμοδίως και με κάθε επισημότητα είχαν ενημερωθεί από την AΕΚ πως δεν πρόκειται να συναινέσουν οι "κιτρινόμαυροι" σε οτιδήποτε λιγότερο από τα 6,5 εκατ. ευρώ;

Τίποτα λοιπόν απολύτως δεν έγινε και τίποτα απολύτως δεν μεσολάβησε το τελευταίο δεκαήμερο. Η AΕΚ προφανώς επειδή οι άνθρωποι της δεν γνώριζαν ούτε και είχαν έρθει ποτέ σε επαφή και σε διαπραγμάτευση με ομάδα τύπου (και διαμετρήματος) Γουλβς, δεν "πίστεψαν" πως δεν πρόκειται να επανέλθει (παρότι εξ αρχής επίσης είχαν ενημερωθεί σχετικά) γι’ αυτό και κινήθηκαν για τον Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που η εκτίμηση τους για επιστροφή των "λύκων" αποδεικνύονταν σωστή.

Δεν έμελλε, στην AΕΚ φαίνεται πως το έχουν "χωνέψει" πως ο Ολιβέιρα δεν φεύγει, οπότε και μοιραία "πάγωσε" και το άμεσα συνδεδεμένο θέμα της επιστροφής του "Τσίνο". Ως το καλοκαίρι…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags