Facebook Pixel Ο Τίγρης άλλαξε τα δεδομένα! Τρελάθηκε με Αραούχο, σκάει 3 χαρτιά και τον φέρνει Αγιά Σοφιά!
| 2020-01-30 12:48:00

Ο Τίγρης άλλαξε τα δεδομένα! Τρελάθηκε με Αραούχο, σκάει 3 χαρτιά και τον φέρνει Αγιά Σοφιά!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο Τίγρης άλλαξε τα δεδομένα! Τρελάθηκε με Αραούχο, σκάει 3 χαρτιά και τον φέρνει Αγιά Σοφιά!

Πως χειρίστηκε η ΑΕΚ την υπόθεση της επιστροφής του παικταρά.

Η πιθανότητα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ προέκυψε από τη στιγμή που ο Νέλσον Ολιβέιρα φλέρταρε με τη μεταγραφή στη Γουλβς, η οποία έχει παγώσει με την Ένωση να ζητά ένα ποσό κοντά στη ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου (6,5 εκατ.Ευρώ).

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ξένο σώμα στη Λας Πάλμας (είχε 4 συμμετοχές φέτος) και ήθελε διακαώς να φύγει από τα Κανάρια Νησιά. Μάλιστα ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ είχε δηλώσει, ότι το θέμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή θα τελείωνε μέσα στο σαββατοκύριακο.

Στην Ένωση όμως έβαζαν φρένο σε όλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δανεισμό του «Τσίνο». Απ' ότι φαίνεται επικοινωνιακά η Ένωση ήθελε να ρίξει τους τόνους προκειμένου να δουλέψει την υπόθεση με περισσότερη ηρεμία.

Τότε ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έδωσε εντολή πριν τέσσερις ημέρες να γίνει προσπάθεια για την επιστροφή του Αραούχο, άσχετα πως θα κυλήσει η υπόθεση Ολιβέιρα. Δεδομένα σημαντικός παράγων στη συμφωνία ήταν η επιθυμία του Αργεντινού, ο οποίος πίεζε τη Λας Πάλμας να αποδεχτεί τη νέα πρόταση της ΑΕΚ. Στην ουσία η δίψα του γκολτζή αποτέλεσε σημαντικό όπλο στα χέρια της κιτρινόμαυρης πλευράς.

Όσον αφορά το ντιλ μεταξύ των δύο ομάδων, η ΑΕΚ θα κληθεί να αγοράσει τον Αραούχο, του οποίου η τιμή είναι γύρω στα 3 εκατ.Ευρώ. Η Ένωση θα πληρώσει 300.000 τώρα και το καλοκαίρι θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό της αποπληρωμής. Η οψιόν αγοράς είναι υποχρεωτική και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών.

O 28χρονος έχει συνδυάσει το όνομά του με την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους, αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-2018. Εκείνη τη σεζόν έπαιξε σε 23 ματς στο πρωτάθλημα σκοράροντας 11 γκολ, ενώ μοίρασε 3 ασίστ, ολοκληρώντας τη χρονιά με 41 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οπότε είναι λογικό να αποτελεί διακαή πόθο των ΑΕΚτζήδων και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα ήθελε να δει τον Αραούχο να μπαίνει στην Αγιά Σοφιά. Γι'αυτό άλλωστε πήρε πάνω του την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags