Facebook Pixel Άρης - Πανιώνιος: Εύκολη νίκη με Γκάμα και Φετφατζίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-02 16:55:00

Άρης να γουστάρεις! Είχε μεγάλη... Γκάμα με γκολάρες και Φετφατζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άρης να γουστάρεις! Είχε μεγάλη... Γκάμα με γκολάρες και Φετφατζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριαρχία του Άρη και νίκη 2-0 επί του Πανιωνίου.

Άρης - Πανιώνιος: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Κίτρινοι επικράτησαν άνετα με 2-0 των Κυανέρυθρων στο "Κλεάνθης Βικελίδης", σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι άνετα μεγαλύτερο το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Άρης ήταν κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν άφησε τον αντίπαλό του να πάρει ανάσα, βγάζοντας συνεχώς φάσεις και κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μάλερμπ.

Η πίεση και η ανωτερότητα των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31' με τρομερό σουτ του Μπρούνο Γκάμα έξω από την περιοχή, ενώ στο 42' ο Ρόουζ έβγαλε εκπληκτική κάθετη στον Φετφατζίδη, που πέρασε τον τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι ένας επιθετικός μονόλογος του Άρη, ο οποίος σημείωσε ακόμα δύο γκολ με τους Ρόουζ (53') και Ντουρμισάι (80΄), που όμως ακυρώθηκαν και τα δύο μετά από την χρήση VAR για οφσάιντ.

Οι Κίτρινοι έφτασαν τελικά σε με σχετικά άνετη νίκη αυξάνοντας την διαφορά τους από τον έκτο ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Σούντγκρεν, Σόουζα, Βέλεθ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (74’ Ντουρμισάι), Γκάμα (84’ Μαρτίνες), Λάρσον (74’ Μαντσίνι)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπε, Ευαγγέλου (75’ Δούμτσιος), Ντομίνγκες, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (54’ Καμαρά), Οικονομίδης, Κόρμπος, Κιάκος (59’ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Αραμπούλι.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 και ΕΔΩ το 2-0

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags