Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πωλείται το κορυφαίο - Ποιος τον "τρώει" - Ποσό... ΣΟΚ
| 2020-02-02 18:00:00

Αυτή θα είναι βόμβα - Πωλείται το κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού - Ποιος τον "τρώει" - Ποσό... ΣΟΚ

του Νίκου Στεργίου
Αυτή θα είναι βόμβα - Πωλείται το κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού - Ποιος τον "τρώει" - Ποσό... ΣΟΚ

Γιατί δεν... καίγονται. Θα γίνει παζάρι. Πού θα πάει;

Παναθηναϊκός: Μια ακόμη μεταγραφική περίοδος, η τρίτη που βρίσκει τον Φεντερίκο Μακέντα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκε χθες. Μια ακόμη βρήκε τον Ιταλό να ακούει… διάφορα, όπως και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Πριν την έναρξή της, Ελληνας ατζέντης… υπόσχονταν πως θα έφερνε πρόταση για τον Ιταλό φορ από τουρκική ομάδα.

Αν είχε και τη συναίνεση του «Κίκο», άγνωστο (εδώ άλλωστε, το περασμένο μόλις καλοκαίρι, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας των «πράσινων», Δώνης και Νταμπίζας σε ραντεβού που είχαν με τον ίδιο τον Μακέντα ξεκαθάρισαν τη συμπόρευση τους και όμως, καθ’ όλη τι διάρκεια του καλοκαιριού, διάφοροι εξακολουθούσαν να συντηρούν θέμα πώλησης τους με φανταστικές ή μη υλοποιήσιμες προτάσεις και ενδιαφέροντα ευρωπαϊκών συλλόγων).

Το σίγουρο είναι πως ποτέ δεν ήρθε το παραμικρό και για ακόμη μια φορά ως προς τον Ιταλό φορ, μείναμε στα λόγια. Αυτό που πιθανώς θα πρέπει να κρατήσουμε εν όψει και του ερχόμενου καλοκαιριού είναι η απόκριση των επιτελών του συλλόγου προς τον εν λόγω ατζέντη αναφορικά με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού: ξεκαθαρίστηκε λοιπόν πως κάτω από 1,2 εκατ. ευρώ οι «πράσινοι» δεν συζητάνε.

Πλέον, στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχει ο Καρλίτος, με συμβόλαιο εφάμιλλο του Κουρμπέλη. Εκ των πραγμάτων, οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μακέντα, αφού ο Ιταλός θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Υπάρχει αμοιβαία θέληση για επέκταση της συνεργασίας, ο καταλύτης εδώ βέβαια είναι οι απαιτήσεις του ίδιου του Μακέντα, ο οποίος εισπράττει αυτή τη στιγμή 330.000 ευρώ και σίγουρα θα ζητήσει (ακολουθώντας το παράδειγμα των συμπαικτών του) αύξηση για να παραμείνει.

Αν δεν βρεθεί «χρυσή» τομή, τότε προφανώς ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει όντως την πώληση του. Το 1,2 εκατ. ευρώ που ήταν η βάση των νυν απαιτήσεων του θα «κυκλωθεί» σίγουρα, παρότι ίσως το συγκεκριμένο ποσό να αποτελέσει και… καλοκαιρινό ταβάνι, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μακέντα θα μπαίνει ακριβώς στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά και γιατί, κόντρα στην οποιαδήποτε φημολογία, ποτέ ο ίδιος δεν έχει φέρει στα γραφεία του Παναθηναϊκού πρόταση (ή έστω ενδιαφέρον για τέτοια) που να συνοδεύεται με επταψήφιο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Αγγελόπουλων - Τρέχουν για μεταγραφή, σκάει... μπαμ με πρώην του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags