Facebook Pixel ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη με 1-0, αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών
| 2020-02-02 20:40:00

Αποκάλυψη Καρέρα για Αραούχο: "Γι αυτό τον έβαλα βασικό - Είμαι κατά το ήμισυ ικανοποιημένος"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Καρέρα για Αραούχο: "Γι αυτό τον έβαλα βασικό - Είμαι κατά το ήμισυ ικανοποιημένος"

Όλα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη με 1-0, αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών του και τόνισε πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην παρουσία του Σέρχιο Αραούχο στην βασική ενδεκάδα σχολιάζοντας πως ήθελα να του δώσει χρόνο για να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος. Δεν πιάσαμε καλή απόδοση, δεν ήταν αυτό που προετοιμάσαμε. Είχα προειδοποιήσει τα παιδιά ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που πιέζει καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε δύο επικίνδυνες καταστάσεις, συνεπώς κατά το ήμισυ είμαι ικανοποιημένος».

Για την παρουσία του Αραούχο στο αρχικό σχήμα: «Μίλησα μαζί του, είχε τη δυνατότητα να παίξει και γι αυτό τον έβαλα. Δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτο. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για εμάς. Έχει ανάγκη από λίγο χρόνο για να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags