Facebook Pixel Sportdog.gr | Έριξε στο... καναβάτσο τη Σίτι η Τότεναμ - Μεγάλη νίκη για τους Λονδρέζους - Αδιόρθωτη η Άρσεναλ! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-02 21:25:00

Έριξε στο... καναβάτσο τη Σίτι η Τότεναμ - Μεγάλη νίκη για τους Λονδρέζους - Αδιόρθωτη η Άρσεναλ! (vid)

Sportdog Team
Έριξε στο... καναβάτσο τη Σίτι η Τότεναμ - Μεγάλη νίκη για τους Λονδρέζους - Αδιόρθωτη η Άρσεναλ! (vid)

Νίκη με 2-0 για την ομάδα του Μουρίνιο, στο 0-0 οι Κανονιέρηδες. 

Premier League: Η Τότεναμ ήταν εκπληκτική απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και πήρε τη νίκη με 2-0, με τους Πολίτες πλέον να βρίσκονται στο -22 από την πρωτοπόρο και ασταμάτητη Λίβερπουλ.

Ο Γιορίς ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς κράτησε όρθια την ομάδα του σε αρκετές φάσεις με κορυφαία στιγμή την απόκρουση του πέναλτι του Γκιντογκάν, στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο νεοαποκτηθείς Μπέρχγβεϊν και ο Σον πήραν την σκυτάλη από τον Γάλλο πορτιέρε και με δυο τέρματα σφράγισαν τη νίκη για τους Πετινούς.

Ο Ολλανδός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 63' και ο Νοτιοκορεάτης έκανε το 2-0 στο 71'.

 

 

 

 

 

 

 

4η διαδοχική ισοπαλία για την Άρσεναλ

 

 

 

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε ούτε απέναντι στην Μπέρνλι να πάρει κάτι καλύτερο και έχασε ακόμα μία ευκαιρία να πλησιάσει την πεντάδα.

 

 

 

Η ομάδα του Αρτέτα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα στο παιχνίδι, δημιουργώντας ελάχιστες φάσεις σε αντίθεση με την Μπέρνλι που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 80', με τον Τζέι Ροντρίγκεζ να σουτάρει στο δοκάρι, και την μπάλα να χτυπάει στην γραμμή και για εκατοστά να μην την περνάει.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags