Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Βόμβες Βαρούχα: "Κόκκινη στον Γιαννούλη - Δεν μετράει του Μακέντα - Σωστό το πέναλτι"
| 2020-02-02 23:07:00

Βόμβες Βαρούχα: "Κόκκινη στον Γιαννούλη - Δεν μετράει του Μακέντα - Σωστό το πέναλτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Βαρούχα: "Κόκκινη στον Γιαννούλη - Δεν μετράει του Μακέντα - Σωστό το πέναλτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Λάθος με Λημνιό και Δώνη - Κανένα οφσάιντ στο γκολ". 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε... καθαρά τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι και ο Παναγιώτης Βαρούχας παρουσίασε τα λάθη του Αζέρου διαιτητή Αγκάγιεφ.

Αρχικά, ο καθηγητής διαιτητής μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ξεκαθάρισε πως σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Μακέντα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς βάσει των νέων κανονισμών, από τη στιγμή που η μπάλα βρήκε σε χέρι υπάρχει παράβαση.

Από εκεί και πέρα, για το πέναλτι του «Τριφυλλιού» ανέφερε πως υπάρχει παράβαση και σωστά δόθηκε, ενώ για το 2-0 σημείωσε πως δεν υπάρχει οφσάιντ.

Όσον αφορά τα λάθη του διαιτητή, τόνισε πως στο 58’ λανθασμένα έδωσε κίτρινη στον Λημνιό για θέατρο και ότι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ εκτός περιοχής του Παναθηναϊκού (υπέρ του ΠΑΟΚ), ενώ έκανε λόγο για μεγάλο λάθος με Γιαννούλη.

Συγκεκριμένα για τη φάση του 40ου λεπτού, όπου ο Γιαννούλης πάτησε τον Νάγκι στο γόνατο, σημείωσε πως ο παίκτης του Δικεφάλου πήγε απρόσεκτα και παρότι δεν το ήθελε, έκανε παρατεταμένο πάτημα, δεν τράβηξε το πόδι του όπως όφειλε κι έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα, με το ματς στο 0-0.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Έξαλλος ο Σαββίδης, θα τον... τελειώσει τώρα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags