Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειωμένος" ο Φερέιρα - Τα πρώτα ονόματα - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ
| 2020-02-03 11:28:00

"Τελειωμένος" ο Φερέιρα - Μένει μόνο η αποζημίωση - Τα πρώτα ονόματα - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειωμένος" ο Φερέιρα - Μένει μόνο η αποζημίωση - Τα πρώτα ονόματα - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Τρελαμένοι με τον Πορτογάλο. Είναι πολλά τα λεφτά. Ποιοι "παίζουν".

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πλέον. Αποτυπώνεται άλλωστε ανάγλυφα από την κριτική που δέχεται. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Καιρό τώρα ο Πορτογάλος αμφισβητείται. Η εικόνα του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον, προβληματική. Οι επιλογές του, στο επίκεντρο. Οσο έρχονταν όμως τα αποτελέσματα και ο Δικέφαλος έμενε στην κορυφή, οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με το στάτους του Φερέιρα στον πάγκο των πρωταθλητών, έμπαινε σε δεύτερη μοίρα.

Η χθεσινή όμως, απογοητευτική, εικόνα του ΠΑOΚ και η δικαιότατη ήττα του από τον Παναθηναϊκό μοιάζει να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Φερέιρα έχει "υποστεί" λόγω της προβληματικής εικόνας της ομάδας του, την οργή της διοίκησης. Με συγκεκριμένο τρόπο, γνωστό τόσο στα αποδυτήρια όσο και σε όσους τη ζουν καθημερινά.

Πλέον, βρισκόμαστε στο όριο αποφάσεων. Για να το πούμε απλά, αν ο Πορτογάλος δεν δεσμεύονταν με τριετές συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι όταν τον προσλάμβανε, του αποφέρει (μαζί με τους συνεργάτες του) 2 εκατ. ευρώ ετησίως, θα είχε αποτελέσει παρελθόν. Εδώ και καιρό.

Αποδυτήρια χαμένα, κόσμος εναντίον, media -πλέον- σε ευθεία αμφισβήτηση. Ερείσματα ο Πορτογάλος δεν έχει κανένα και από τη στιγμή που πλέον ούτε τα αποτελέσματα βοηθάνε, αλλά ούτε και η εικόνα του ΠΑOΚ βελτιώνεται (το αντίθετο), τότε το μόνο που κυριολεκτικά τον κρατάει στη θέση του είναι η τεράστια αποζημίωση που προβλέπεται σε περίπτωση απόλυσής του. Αποζημίωση που εύλογα στον Δικέφαλο, λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας, σκέφτονται αρκετά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και αυτό το "όριο" για τη διοίκηση του ΠΑOΚ τείνει να ξεπεραστεί, αν δεν έχει συμβεί ήδη. Κοινώς, τα πάντα αναφορικά με την παραμονή του Φερέιρα στον πάγκο είναι ανοιχτά. Και είναι πλέον θέμα απόφασης, στάθμισης των δεδομένων. Ίσως ο Πορτογάλος να πάρει μια ακόμη ευκαιρία στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί (ακόμη και εντός αποδυτηρίων...) που δεν θέλουν την περαιτέρω παραμονή του στον πάγκο.

Ήδη υπάρχουν εισηγήσεις στη διοίκηση για αλλαγή προπονητή, με λύσεις για την επόμενη μέρα (προσωρινές ή όχι) να έχουν πέσει στο τραπέζι. Λύσεις προερχόμενες από την οικογένεια του ΠΑOΚ (Πάμπλο Γκαρσία), λύσεις προερχόμενες από την ελληνική αγορά (Ουζουνίδης), αλλά και λύσεις με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και επιτυχημένα διαπιστευτήρια τα τελευταία χρόνια σε διεθνές επίπεδο (Μιλόγεβιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα στο Open - "Πλακώθηκαν" ζωντανά Βέργης και Κάκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags