Facebook Pixel Γκολ αλά... Μαραντόνα από Σκόκο - Έκανε "κουτό" τον αμυντικό - Δήλωση για την καριέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-03 14:09:00

Γκολ αλά... Μαραντόνα από Σκόκο - Έκανε "κουτό" τον αμυντικό - Δήλωση για την καριέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γκολ αλά... Μαραντόνα από Σκόκο - Έκανε "κουτό" τον αμυντικό - Δήλωση για την καριέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μαγεία" από τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Ο Νάτσο Σκόκο σημείωσε «το γκολ της χρονιάς», ένα «γκολ αλά Μαραντόνα», όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, στη νίκη (2-0) της Ρίβερ Πλέιτ απέναντι στην Σέντραλ Κόρντρομπα για την 18η αγωνιστική.

Ο 35χρονος Αργεντινός επιθετικός, που στο παρελθόν (2008-2011) αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, μπήκε ως αλλαγή (75΄ αντί του Μπορέ) και στις καθυστερήσεις (90`+3`) διαμόρφωσε τα τελικό σκορ, με ένα εκπληκτικό γκολ.

Ο Σκόκο, ο οποίος συνήθως αγωνίζεται ως αλλαγή, δεν έχει αποφασίσει σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι μια προσωπική απόφαση που θέλω να πάρω με το χρόνο, να είμαι ήρεμος. Τον Μάιο γίνομαι 35 ετών και θέλω να είμαι σίγουρος για εκείνο που θέλω να κάνω. Δεν θέλω το συναίσθημα να με καταβάλει, θέλω να απολαύσω κάθε χρόνο που μου έχει απομείνει στην καριέρα μου», είπε ο Σκόκο, μετά το τέλος του αγώνα.

Το συμβόλαιό του έμπειρου άσου λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και είναι ο μόνος παίκτης της ομάδας, του οποίου το μέλλον είναι αβέβαιο, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες εκκρεμότητες έχουν ταχτοποιηθεί.

«Αν είχα λάβει μια απόφαση, θα το είχα πει. Δεν θέλω να ακούω συνέχεια αυτές τις ερωτήσεις. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να μιλήσουμε γι 'αυτό», πρόσθεσε.

Δείτε το υπέροχο γκολ του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags