Facebook Pixel Κούγιας: "Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ, αν ήμουν Σαββίδης... - Πρωταθλητής Ολυμπιακός"
| 2020-02-03 13:55:00

"Οβίδες" Κούγια: "Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ - Αν ήμουν Σαββίδης... - Πρωταθλητής Ολυμπιακός, 2η η ΑΕΚ"!

"Οβίδες" Κούγια: "Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ - Αν ήμουν Σαββίδης... - Πρωταθλητής Ολυμπιακός, 2η η ΑΕΚ"!

Τα... χώνει για ντέρμπι και τίτλο. Tι θα καταθέσει στη δίκη των 28;

Εξοργισμένος με τον Φερέιρα θα ήταν ο Αλέξης Κούγιας αν ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, μετά από τη χθεσινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Δικέφαλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε μέσω του sportdog.

Ο επιφανής νομικός αναφέρθηκε στην πορεία του πρωταθλήματος, στο προβάδισμα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στον Γκάμπριελ Τόρζε, διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΛ.

"Ανύπαρκτος ο ΠΑOΚ στο ντέρμπι"

"Έχω μια αρχή στο ποδόσφαιρο: Δεν μιλάω ποτέ αν δεν ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Είναι διαφορετικό να υπάρχει επαφή για να γίνει μια μεταγραφή και διαφορετικό να υπάρχει μεταγραφή. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι τεράστιο μέγεθος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να πούμε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο για τον Τόρζε, διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ που φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην AΕΛ.

Πώς είδατε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑOΚ χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ;

"Ήταν καταπληκτικός ο Παναθηναϊκός και τακτικά και αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς ο ΠΑOΚ ήταν ανύπαρκτος. Δεν έχω καταλάβει καλά τι έκανε ο προπονητής του ΠΑOΚ. Αν ήμουν ο Σαββίδης θα τον καλούσα να μου μιλήσει, να μου εξηγήσει τι έγινε. Εκτός από το μεταξύ μας παιχνίδι έχω δει το παιχνίδι του ΠΑOΚ με τον Άρη, που έχασε με 4-2, και το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό. Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του ΠΑOΚ θα ήμουν εξοργισμένος με τον Φερέιρα. Όταν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο, είναι εύκολο να σε τρελάνουν κάποιες φορές οι αποφάσεις των προπονητών".



"Φαβορί ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ για 2η θέση"

Σήμερα, πάντως, υπάρχει έντονη κριτική προς τον Πορτογάλο προπονητή ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη.

"Δικαίως του κάνουν κριτική. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στους παίκτες, αλλά στον τρόπο που διαβάζει τα παιχνίδια ο κύριος Φερέιρα".

Υπάρχει προβάδισμα του Ολυμπιακού στο θέμα της κατάκτησης του τίτλου;

"Από την εικόνα που έχουν ο ΠΑOΚ και ο Oλυμπιακός, αυτή τη στιγμή είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Oλυμπιακός πέρασε την κάμψη του και τώρα είναι πολύ καλά. Έκανε μεταγραφές, έχει ξανά δυνατό τον Βαλμπουενά, επέστρεψε ο Φορτούνης. Έχει βάθος στον πάγκο του, κάτι που ο ΠΑOΚ λόγω του FFP δεν μπόρεσε να ενισχυθεί. Είναι και η αφαίρεση βαθμών στη μέση, συν το -2 που βρίσκεται ήδη από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί ενώ ο ΠΑOΚ, με την εικόνα που έχει σε αντιστοιχία με την εικόνα που είδα στην ΑΕΚ χθες, ίσως κινδυνεύσει ακόμα και για τη δεύτερη θέση".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τη δική σας κατάθεση, που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, στη δική για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Επειδή είμαι σε δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, πήγα σήμερα στο δικαστήριο και ζήτησα από την πρόεδρο να ειδοποιηθώ εγκαίρως για να μπορώ να ρυθμίσω τις υποχρεώσεις μου. Βέβαια, οι περισσότερες υποθέσεις μου είναι σε διπλανές αίθουσες, οπότε αυτή ή την ερχόμενη εβδομάδα δεδομένα θα καταθέσω. Και θα καταθέσω όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2010 μέχρι και σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα στο Open - "Πλακώθηκαν" ζωντανά Βέργης και Κάκος! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags