Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτόν "κλείνει" από τώρα ο Τίγρης - Νέος Γιόχανσον, θυμίζει... Λιβάγια - Σκάει 3,3 εκατ. ευρώ!
| 2020-02-03 20:40:00

Αυτόν "κλείνει" από τώρα ο Τίγρης - Νέος Γιόχανσον, θυμίζει... Λιβάγια - Σκάει 3,3 εκατ. ευρώ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτόν "κλείνει" από τώρα ο Τίγρης - Νέος Γιόχανσον, θυμίζει... Λιβάγια - Σκάει 3,3 εκατ. ευρώ!

Ποιος Αραούχο; Μεταγραφή... διάνα. "Ξηλώνεται" ξανά το αφεντικό.

ΑΕΚ – Νταμιάν Σιμάνσκι: Δικαιολογημένα η άφιξη του Σέρχιο Αραούχο και η εκ νέου επιστροφή του στην ΑΕΚ, υποσκέλισε οτιδήποτε άλλο στα μεταγραφικά της Ενωσης στη χειμερινή περίοδο. Όχι πως ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, αφού όλες κι όλες, τρεις προσθήκες έκαναν οι Κιτρινόμαυροι, με τη μια να είναι ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ Λάτσι, κίνηση που προφανώς αποτελεί επένδυση για το μέλλον και όχι άμεση λύση.

Η δεύτερη όμως, αυτή του Νταμιάν Σιμάνσκι, αποδεικνύεται από τις πρώτες κιόλας εικόνες και δείγματα γραφής του Πολωνού μέσου, λίρα εκατό! Ο 25χρονος Πολωνός έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια ως τώρα, δείχνοντας σε όλα, ακόμη και σε αυτό με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, οπότε ο Μάσιμο Καρέρα επίλεξε να τον "θυσιάσει" στο ημίωρο για λόγους τακτικής, πως είναι μια επιλογή που καλύπτει ένα κενό που υπήρχε στο ρόστερ της ΑΕΚ από την εποχή του Γιάκουμπ Γιόχανσον.

Ο Σιμάνσκι ήταν ο καλύτερος της Ενωσης στο χτεσινό διπλό στο Περιστέρι και εύλογα ήδη έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις για την ενεργοποίηση της option που έχει ο Δικέφαλος στη συμφωνία δανεισμού του από την Αχμάτ Γκρόζνι. Συμφωνία που σε κάθε περίπτωση θυμίζει… Λιβάγια. Και αυτό γιατί, ο διεθνής Πολωνός έχει ήδη συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει περίπου 1,8 εκατ. ευρώ συνολικά, σε περίπτωση που η ΑΕΚ ενεργοποιήσει το buy-out. Κάτι που είχε κάνει και ο Κροάτης επιθετικός όταν ήρθε δανεικός από τη Λας Πάλμας.

Ακόμη πάντως και αυτό το buy-out είναι… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ενωσης. Συνολικά θα πρέπει να καταβάλλει 1,5 εκατ. ευρώ στον ρωσικό σύλλογο, ωστόσο το βολικό για τα οικονομικά των "κιτρινόμαυρων" είναι πως αυτό το 1,5 εκατ. ευρώ θα μπορεί να το καταβάλλει σε εξαμηνιαίες δόσεις των 500.000 ευρώ και όχι one-off, σε μια δηλαδή δόση μετρητοίς, αμέσως με το που ενημερώσει πως εξασκεί την option αγοράς του Σιμάνσκι.

Κάτι που όπως δείχνει στο ξεκίνημα της θητείας του στην Ενωση ο Πολωνός, δεν θα δυσκολευτούν να πράξουν οι "κιτρινόμαυροι". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα στο Open - "Πλακώθηκαν" ζωντανά Βέργης και Κάκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags