Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικά νέα για Φερέιρα - Του ρίχνουν... άκυρο - "Δεμένος" ο Σαββίδης - Αποκάλυψη τώρα!
| 2020-02-03 23:05:00

Σημαντικά νέα για Φερέιρα - Του ρίχνουν... άκυρο - "Δεμένος" ο Σαββίδης - Αποκάλυψη τώρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σημαντικά νέα για Φερέιρα - Του ρίχνουν... άκυρο - "Δεμένος" ο Σαββίδης - Αποκάλυψη τώρα!

Δεν τον θέλει κανείς! Πού θα πάει; Τι θα κάνουν στην Τούμπα;  

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με το μέλλον τού Αμπέλ Φερέιρα στον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται ότι αντιμετωπίζει θέματα στους Θεσσαλονικείς, που δεν είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα στην έκταση που πράγματι απασχολούν τον σύλλογο. Γιατί υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, όπως έχει αποκαλύψει το sportdog, αλλά υπάρχει και δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για την παρουσία τής ομάδας στο χορτάρι.

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσιζε το περασμένο καλοκαίρι να δώσει ένα καράβι λεφτά για να τον φέρει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, το έκανε γιατί ήθελε να δει άμεσα αποτελέσματα αλλά και για κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αντ' αυτού ο Δικέφαλος με τον Φερέιρα στην άκρη τού πάγκου είχε δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς καλοκαιρινούς αποκλεισμούς από τον Άγιαξ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δεν έχει πείσει με την απόδοσή του παρά σε ελάχιστα παιχνίδια στην Ελλάδα, άσχετα αν η ομάδα είναι αποτελεσματική και χάνει δύσκολα βαθμούς, ενώ τώρα πια βρίσκεται και δύο βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μπορούν όλα αυτά να επηρεάσουν την παραμονή τού Φερέιρα στο σύλλογο; Η απάντηση σε έναν βαθμό έχει δοθεί ήδη από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κριτική προς το πρόσωπο του Πορτογάλου είναι ξεκάθαρη. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να δείχνει ότι τα στεγανά που μέχρι τώρα είχε βρεθεί μέσα, άρχισαν να μπάζουν νερά...



Το ζήτημα, βέβαια, είναι και η δική του επόμενη μέρα, είτε αυτό αφορά το τώρα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Γιατί οι πηγές τού sportdog από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Φερέιρα δεν πρόκειται να πέσει κάτω από το επίπεδο της Μπράγκα, αν επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί. Το ζήτημα, όμως, είναι τι συμβαίνει από την Μπράγκα και πάνω. Η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να μείνει χωρίς προπονητή μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι μόνο η Πόρτο. Δύσκολα, όμως, η Πόρτο θα πήγαινε στη λύση ακόμα κι ενός ελεύθερου Φερέιρα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας.

Η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά, αλλά η Σπόρτινγκ αλλάζει διαρκώς προπονητές και σπάνια τους δίνει τον χρόνο για να δουλέψουν όπως θέλουν. Γιατί έχουν σχέση όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Γιατί ένα από τα ζητήματα που έχει να εξετάσει ο Σαββίδης, αν στο άμεσο μέλλον στραβώσουν κι άλλο τα παιχνίδια του Δικέφαλου και θέλει να διώξει τον Φερέιρα, είναι και εκείνο της αποζημίωσης.

Διαφορετικά θα εξετάσει ο ίδιος ο Φερέιρα αυτό το ζήτημα αν υπάρχει μια Πόρτο ή μια Σπόρτινγκ που περιμένει να ακούσει το "ναι" του και διαφορετικά αν δεν υπάρχει ομάδα και το μοναδικό που θα του μείνει θα είναι η ρετσινιά του αποτυχημένου. Σε μια χρονιά, μάλιστα, που ήρθε στην ομάδα για να βάλει τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κατακτήσει ξανά το νταμπλ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πήρε απόφαση ο Μπεργκ - Τέλος από Κράσνονταρ, σκάει... βόμβα - Φούντωσαν οι φήμες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags