Facebook Pixel Άρης - Φραν Βέλεθ: Το έργο του Άγγελου Χαριστέα ήταν εκ προοιμίου δύσκολο
| 2020-02-04 09:18:00

Παρασκήνιο με αρχηγό μεγάλης ελληνικής ομάδας - Φεύγει το καλοκαίρι; Τραβάνε τα μαλλιά τους!

Sportdog Team
Παρασκήνιο με αρχηγό μεγάλης ελληνικής ομάδας - Φεύγει το καλοκαίρι; Τραβάνε τα μαλλιά τους!

Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση;

Άρης - Φραν Βέλεθ: Το έργο του Άγγελου Χαριστέα ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, όταν ανέλαβε το ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Κι αν τα κατάφερε περίφημα με τις περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη – αμφότεροι αποχώρησαν κοινή συναινέσει από του Χαριλάου – υπάρχουν αρκετές ακόμη που ζητούν επίλυση.

Μια εξ αυτών και του Φραν Βέλεθ. Ο 28χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, φαίνεται να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Κι ας δήλωνε ο πρώην άσος της Βίσλα Κρακοβίας στα τέλη Οκτωβρίου πως «… από την περασμένη σεζόν είχα εκδηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή μου να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Άρη, να ανανεώσω το συμβόλαιο με την ομάδα».

Περίπου ένα μήνα αργότερα, έγινε η πρώτη συνάντηση του μάνατζερ του Βέλεθ με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης αλλά και τον Χαριστέα, ωστόσο η «χρυσή» τομή δε βρέθηκε. Οι «κίτρινοι» πρότειναν συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με αποδοχές λίγο πιο πάνω από τις 160.000 ευρώ ετησίως που λαμβάνει σήμερα ο γεννημένος στην Ταραγόνα αμυντικός. Πρόταση που απορρίφθηκε από τον ατζέντη του Βέλεθ.

Στις αρχές του 2020, με τον Ισπανό να έχει ήδη αποκτήσει δικαίωμα συνομιλιών με άλλους συλλόγους, ο Βέλεθ μαζί με τον Χουλιάν Κουέστα και τον Χαβιέ Ματίγια – των οποίων τα συμβόλαια επίσης ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου 2020 – είχαν νέα επαφή με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Χαριστέα. Τότε φάνηκε να «κλείνει» η ψαλίδα που χώριζε τις δύο πλευρές, αλλά…

Οι πληροφορίες θέλουν τον Βέλεθ να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που δύσκολα θα δώσει ο Άρης. Αντίθετα, υπάρχουν σύλλογοι από την Αθήνα που φέρονται διατεθειμένοι να τα βγάλουν από το ταμείο τους, ώστε να κρατήσουν τον Βέλεθ στην Ελλάδα. Άλλωστε, το όνομα του Ολυμπιακού είχε «γραφεί» τον περασμένο Νοέμβριο ενώ εσχάτως προστέθηκε και αυτό του Παναθηναϊκού για τον ύψους 1,82μ. κεντρικό αμυντικό.

Απομένει να φανεί αν θα υπάρξει και τρίτη προσέγγιση ανάμεσα σε Βέλεθ και Άρη ή αν οι εξελίξεις είναι ήδη προδιαγεγραμμένες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags