Facebook Pixel ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Ολιβέιρα - Φεύγει από την Ελλάδα!
| 2020-02-04 12:23:00

ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Ολιβέιρα - Απρόσμενη εξέλιξη - Φεύγει από την Ελλάδα - Γι’ αυτό πήρε Αραούχο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Ολιβέιρα - Απρόσμενη εξέλιξη - Φεύγει από την Ελλάδα - Γι’ αυτό πήρε Αραούχο;

Ξενέρωσε ο Πορτογάλος; Τι πρόβλημα έχει; Όλες οι απαντήσεις...

Εύλογα, το timing δημιούργησε συνειρμούς. Το φλερτ της Γουλβς με τον Νέλσον Ολιβέιρα και η άρνηση της ΑΕΚ να διαπραγματευτεί ουσιαστικά την παραχώρησή του με ποσό μικρότερο της ρήτρας του Πορτογάλου, προκάλεσε την άμεση απόσυρση των "λύκων" και -όπως εκτιμήθηκε- το... ξενέρωμα του αρχισκόρερ των "κιτρινόμαυρων", ο οποίος σε αυτό το διάστημα που "έπαιξε" για μεταγραφή έχει αγωνιστεί μόνο -ως αλλαγή- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι συνειρμοί όμως δεν φαίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση να δικαιώνονται. Αφενός γιατί πέραν του ανθρώπινου παράγοντα -δεν είναι και λίγο να μη μετακομίζει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα στην Πρέμιερσιπ- υπάρχουν και ιατρικοί που δικαιολογούν το γεγονός ότι ο Ολιβέιρα δεν αγωνίζεται.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τελευταία στους κοιλιακούς - προσαγωγούς (πάντα ύπουλο και με δύσκολη θεραπεία) είναι και επίπονο και επίμονο για τον Πορτογάλο. Σημερινά ρεπορτάζ θέλουν το επιτελείο της Ένωσης να προτιμά τη λύση της συντηρητικής αποθεραπείας και προφύλαξης του Ολιβέιρα (κίνηση που δικαιολογείται και με την εικόνα που είχε ο Σέρχιο Αραούχο στο ντεμπούτο του στο Περιστέρι, αλλά και την κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται και φανερώνει άμεση διαθεσιμότητα) με αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της AΕΚ ως και τα play-off.

Παράλληλα όμως, μια από τις επιλογές που εξετάζει και ο ίδιος ο Ολιβέιρα (δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης αλλά και του τρόπου με τον οποίο θέλει ο ίδιος να κινηθεί ως προς την αποθεραπεία του) είναι να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να συμβουλευτεί και δικό του γιατρό τόσο για την ακριβή φύση του προβλήματος όσο και για τον ενδεδειγμένο τρόπο αποθεραπείας, που σε αυτές τις περιπτώσεις, με ανάλογο πρόβλημα δηλαδή, περιλαμβάνει πέραν της συντηρητικής αποκατάστασης και πιο... επιθετική, με επέμβαση δηλαδή η οποία λύνει το πρόβλημα, αυξάνοντας όμως κατά πολύ το διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσε μας ρε Ουάρντα! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος - Με προσοχή το "κλικ" (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags