Facebook Pixel Λαμία - Ολυμπιακός: Σώθηκε από το... VAR - Ασύνδετος ο "πειραματικός" Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-04 19:54:00

Σώθηκε από το... VAR - Ασύνδετος ο "πειραματικός" Ολυμπιακός - "Κόλλησε" με Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σώθηκε από το... VAR - Ασύνδετος ο "πειραματικός" Ολυμπιακός - "Κόλλησε" με Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Λευκή ισοπαλία και όλα ανοιχτά στη ρεβάνς.

Με... πειραματική ενδεκάδα και τους Καφού, Μορ να κάνουν ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε ποτέ ρυθμό κόντρα στη Λαμία και έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να έχουν ηττηθεί εάν δεν υπήρχε το VAR (σ.σ.εφαρμόστηκε πρώτη φορά φέτος στο Κύπελλο), αφού στο 76' ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας, το οποίο πήρε πίσω αφού διαπιστώθηκε μέσω του ριπλέι πως υπάρχε οφσάιντ.

Ο Φορτούνης έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο στην επιστροφή του στην ενδεκάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όπως και ο Καφού, που έκανε ντεμπούτο. Ο Μορ μπήκε στο 55' πραγματοπιώντας επίσης το ντεμπούτο του, όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, αλλά δυσκολευόταν πολύ να κυκλοφορήσει την μπάλα. Η κατοχή των Πειραιωτών ήταν «φλύαρη», καθώς η τριάδα των Φορτούνη, Καφού και Καμαρά στον άξονα αδυνατούσε να γίνει παραγωγική και να συνδυαστεί αποτελεσματικά με την επιθετική τριάδα (Χασάν, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς).

Η πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός ήταν στο 22’, όταν ο Φορτούνης βρήκε τον Χασάν με κάθετη πάσα και αυτός πάτησε περιοχή, όμως σούταρε άουτ υπό την πίεση της άμυνας. Ο Αιγύπτιος ήταν πρωταγωνιστής στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, καθώς στο 26’ επωφελήθηκε από βαθιά μπαλιά του Παπαδόπουλου, απαλλάχθηκε από το μαρκάρισμα του Βύντρα, αλλά σούταρε ψηλά άουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ο Ραντζέλοβιτς έπιασε ωραίο σουτ και ανάγκασε τον Θεοδωρόπουλο σε μεγάλη απόκρουση στο 38’.

Ο γκολκίπερ της Λαμίας ήταν ξανά καθοριστικός με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49’ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε πολύ δύσκολα ένα σουτ… οβίδα του Καμαρά από μακρινή απόσταση και στην επαναφορά ο Ραντζέλοβιτς σούταρε άουτ από διαγώνια θέση. Στο 53’ ο Σισέ έστειλε την μπάλα άουτ με κοντινή προβολή, παίρνοντας την… μπουκιά από το στόμα του Τοροσίδη, που περίμενε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι.

Η είσοδος του Εμρέ Μορ στο 55’ δεν άλλαξε πολλά για τον Ολυμπιακό, με του Τούρκο να δείχνει διάθεση και να παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά να είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού που τον διέπει. Μετά από ένα εικοσάλεπτο με χαμηλό ρυθμό και λίγα πράγματα, το ματς πήρε… φωτιά στο 76’. Ο διαιτητής Βρέσκας σφύριξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας για μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Μπιανκόνι όμως από το VAR διαπιστώθηκε πως υπήρχε οφσάιντ και η υπόδειξη ακυρώθηκε.

Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, στο 89’, ο Σισέ έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88' Βλαχομήτρος), Τιρόνε (73' Νιασέ), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Σασί (69' Μπιανκόνι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Λοβέρα (84' λ.τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55' Μορ), Φορτούνης, Χασάν (82' Σουντανί).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags