Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γιατί πήρε Καφού ο Μαρτίνς - Άφωνοι στου Ρέντη με τον Πορτογάλο
| 2020-02-05 10:19:00

Απίστευτο: Γι’ αυτό πήρε Καφού ο Μαρτίνς - Άφωνοι στο Ρέντη με τον Πορτογάλο - Τι φάνηκε στη Λαμία

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Γι’ αυτό πήρε Καφού ο Μαρτίνς - Άφωνοι στο Ρέντη με τον Πορτογάλο - Τι φάνηκε στη Λαμία

Ποιοι ήταν πρώτοι στη λίστα. Ψάχτηκε τρελά. Έτριβαν τα μάτια τους!

Λαμία - Ολυμπιακός: Συμπεράσματα για τους δύο νεοφερμένους (πέραν του "γνωστού" Χασάν) του Ολυμπιακού στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, δεν είναι φρόνιμο να βγουν από ένα παιχνίδι.

Σαφώς όμως μια πρώτη εικόνα και στόχευση του τι θέλει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Καφού και τον Εμρέ Μορ, δόθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" στη Λαμία, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Για τον Πορτογάλο μέσο συγκεκριμένα, η ένσταση που (προ)υπήρχε είχε να κάνει με τον τραυματισμό που υπέστη στα μέσα του φθινοπώρου και τον άφησε εκτός δράσης από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Όταν όμως οι πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση του μέσου "στράβωσαν" (πολύ ακριβώς ο Ελνενί, ανάλογα τα δεδομένα μιας περίπτωσης από την Πορτογαλία που είχε προτείνει ο ίδιος ο Μαρτίνς και αδυναμία να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Σιόν για τον Κασάμι), ο Πορτογάλος προπονητής ήταν αυτός που έριξε το όνομα του Καφoύ στο τραπέζι.

Για την ακρίβεια μάλιστα, ο ίδιος ψάχτηκε να δει για την κατάστασή του, μίλησε μαζί του, ενημερώθηκε από πρώτο χέρι πως έχει επιστρέψει στη δράση υγιής, με το πλέον ενισχυτικό της σιγουριάς του Πορτογάλου προπονητή (πέραν των διαβεβαιώσεων που έλαβε από τον ποδοσφαιριστή) για το ότι ο Καφού είναι πλέον στο 100% να προκύπτει από το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλα τα χειμερινά φιλικά προετοιμασίας της Λέγκια.

Κάτι που... παγιώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος μέσος, οι οποίες ήταν εξαιρετικές (απρόσμενα για πολλούς) και έδειξαν πως μπορεί να αγωνιστεί άμεσα.

Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς τον έβαλε βασικό χθες στη Λαμία (θετικό το ντεμπούτο του, παρότι με μία ουσιαστικά προπόνηση στα πόδια του), δείχνοντας πως ο ρόλος του θα είναι ακριβώς αυτός που ζητούσε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων": μια μονάδα στο κέντρο που θα μπορεί να δίνει ανάσες σε όλους τους θεωρούμενους βασικούς (και αρκετά επιβαρυμένους ως τώρα), τρεις μέσους, του κέντρου του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γυρίζει μπακ που έκανε "όργια" - Έχει παίξει και ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags