Facebook Pixel Θέμα χρόνου για τη... βόμβα στον ΠΑΟΚ - Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν
| 2020-02-05 13:35:00

Θέμα χρόνου για τη... βόμβα στον ΠΑΟΚ - Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης - Σκάει μετά τον ΠΑΟ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θέμα χρόνου για τη... βόμβα στον ΠΑΟΚ - Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης - Σκάει μετά τον ΠΑΟ;

Κρίσιμες ώρες στην Τούμπα. "Έτοιμοι" οι οπαδοί. Σώζεται;

Ανεξαρτήτως τι λέγεται και τι επικοινωνείται, οι μέρες και οι στιγμές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες στον ΠΑΟΚ. Κυρίως προφανώς ως προς το στάτους του Αμπελ Φερέιρα. Η αμφισβήτηση έχει... ταβανιάσει και παρότι επικοινωνιακά προσπαθούν οι άνθρωποι του Δικέφαλου να μη δείξουν πως υπάρχει θέμα προπονητή, τόσο τα αποδυτήρια όσο και οι... γύρω γύρω της διοίκησης έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται (καιρό τώρα) για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Πορτογάλου. 

Μάλιστα, για να γίνει αντιληπτό το τι ακριβώς επιδιώκουν οι πρωταθλητές σε επίπεδο επικοινωνίας είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίφημη τετράωρη επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέσω skype, δικαιολογήθηκε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης δεν μίλησε ούτε με τον Φερέιρα ούτε με κάποιον από το επιτελείο του ως "δείγμα στήριξης", αφού (όπως μεταφέρθηκε) ο ισχυρός άνδρας ξεκαθάρισε πως ο Φερέιρα είναι ο προπονητής και δεν αλλάζει.

Ανευ περαιτέρω σχολίου το συγκεκριμένο, ειδικά από τη στιγμή που και μέσω των όσων μεταφέρθηκαν (και) από τους ποδοσφαιριστές -και ειδικά από συγκεκριμένους που δεν είναι "ψαρωμένοι" και έχουν και λόγο και η γνώμη τους μετράει από τον Σαββίδη- είναι σαφές ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται στο στόχαστρο, ή -για να το θέσουμε διαφορετικά- δεν έχει συμμάχους.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, ανεξαρτήτως επικοινωνίας, διαρροών και εύλογης προσπάθειας να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, είναι πως ο Φερέιρα κρίνεται μέρα τη μέρα, παιχνίδι το παιχνίδι. Κάθε στιγμή είναι κρίσιμη αναφορικά με την παραμονή του, κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον όπως είναι το αποψινό, πάλι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, στόχος που υφίσταται για τον ΠΑOΚ.

Και μάλιστα στην Τούμπα, η οποία στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο, έδειξε τη δυσαρέσκειά της για τον εικόνα της ομάδας αποδοκιμάζοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, προκαλώντας και τη δυσφορία (με χαρακτηριστική μάλιστα χειρονομία) του ίδιου του Φερέιρα. Και απόψε, στη Θεσσαλονίκη -όπως προκύπτει βάσει των ρεπορτάζ τουλάχιστον- θα βρίσκεται και ο Iβάν Σαββίδης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Βρήκε προπονητή ο ΠΑΟΚ και τον ανακοινώνει άμεσα - Έλληνας πρώην της Εθνικής!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags