Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο deal Αλαφούζου με Έλληνα, συμφωνία για 1,5 "μύριο"
| 2020-02-05 15:27:00

Μεγάλο deal Αλαφούζου με Έλληνα παικταρά - Τρελαίνει την Ευρώπη - Συμφωνία για 1,5 "μύριο"!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλο deal Αλαφούζου με Έλληνα παικταρά - Τρελαίνει την Ευρώπη - Συμφωνία για 1,5 "μύριο"!

Γλίτωσε το... έγκλημα. Βγάζει μάτια. Έτσι υπογράφει. 

Παναθηναϊκός: Το περασμένο καλοκαίρι, είχε... ανοιχτή επιταγή να βρει ομάδα και πρόταση προκειμένου να παραχωρηθεί. Καθ' όλη τη διάρκεια του, η μόνη πρόταση που είχε στα γραφεία του συλλόγου ήρθε από τη Λέγκια και δεν ήταν μεγαλύτερη των 800.000 ευρώ (σε πολλές... δόσεις), που ακόμη και με τις μειωμένες -στο φινάλε- απαιτήσεις του Νίκου Νταμπίζα (1-1,2 εκατ. ευρώ) πάλι δεν στάθηκε, τελικά, ικανή να πυροδοτήσει οτιδήποτε το μεταγραφικό για τον Τάσο Χαζηγιοβάνη.

Έκτοτε, το όλο σίριαλ αναφορικά με τον 23χρονο εξτρέμ είχε να κάνει με το πώς και πότε θα ανανέωνε. Η απομάκρυνση Νταμπίζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και το ότι πήρε πάνω του τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση ο Γιάννης Αλαφούζος, έπεισε τον "Χάτζη" να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και αυτός μάλλον προβληματισμένος από το γεγονός ότι παρότι θα μπορούσε από την Πρωτοχρονιά να συμφωνήσει (εν όψει καλοκαιριού) με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε, δεν είχε βρει το ανάλογο ενδιαφέρον και προοπτικές. 

Πλέον όμως, οι πρόσφατες εμφανίσεις του 2ου φετινού σκόρερ των "πράσινων" μοιάζει σιγά σιγά να διαφοροποιούν το σκηνικό. Ανθρωποι που είναι κοντά στην πλευρά του Χατζηγιοβάνη κάνουν λόγο για σημαντική κινητικότητα το τελευταίο διάστημα, πάντα σε επίπεδο ενδιαφέροντος, γνωστοποίησής του και κρούσεων, για τον Ελληνα ακραίο.

Νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε σκέψη εν όψει καλοκαιρού, πόσο μάλλον πρόγνωση -ειδικά με το… παρελθόν οδηγό- ωστόσο αυτό που καταγράφεται είναι η αύξηση της αξίας της μετοχής  Χατζηγιοβάνη στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Να υπενθυμίσουμε απλώς πως στη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, ρήτρα αποδέσμευσης δεν έχει προβλεφθεί, ωστόσο υπάρχει συμφωνία κυρίων πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ (και ικανοποιεί και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή) τότε θα γίνει αποδεκτή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags