Facebook Pixel Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Παράπονο Καρέρα από τους παίκτες του και αινιγματική δήλωση: "Δεν είχαμε... κακία"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-05 20:50:00

Παράπονο Καρέρα από τους παίκτες του και αινιγματική δήλωση: "Δεν είχαμε... κακία"!

Sportdog Team
Παράπονο Καρέρα από τους παίκτες του και αινιγματική δήλωση: "Δεν είχαμε... κακία"!

Τί εννοεί ο τεχνικός της ΑΕΚ;

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Μάσιμο Καρέρα απέδωσε την ισοπαλία στην κακή απόδοση και τα πολλά λάθη των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με την "απαιτούμενη... κακία", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς την… κακία που απαιτείται σε ένα τέτοιο ματς. Κάναμε πολλά λάθη. Άρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν η εικόνα του Παναιτωλικού αντικατοπτρίζεται και στη χαμηλή βαθμολογική του θέση: «Είναι μία καλή ομάδα. Μία άριστη ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει γρήγορους παίκτες κι αν δεν την αντιμετωπίσεις με την… κακία, όπως είπα, ρισκάρεις με κίνδυνο να δεχθείς γκολ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε τόσες πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο λόγος είναι ότι κάναμε πολλά λάθη, όχι τόσο πολύ στις πάσες, αλλά στην ποδοσφαιρική μας θεωρεία. Κάναμε λάθη στις επιλογές μας και όταν κάναμε αυτά τα λάθη, τους δίναμε την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα επίθεση να χτίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι».

Για τη χρησιμοποίηση του Χριστόπουλου: «Αυτός ο παίκτης έχει όλη την ποιότητα να παίζει με την πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό και είναι στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια αρχή και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει»..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags