Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιλήσει ακόμα για το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο.
| 2020-02-06 07:59:00

Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με Μαρτίνς - Γιατί δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο - Κρίνεται σε...

Sportdog Team
Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με Μαρτίνς - Γιατί δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο - Κρίνεται σε...

Ο Πορτογάλος τεχνικός και τα κομβικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιλήσει ακόμα για το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο.

"Κριτήριο", είναι ο τίτλος που έχει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportime, συμπληρώνοντας στο ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα:

"Έρχονται κομβικά ματς που θα κρίνουν και τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο". Στη σχολιάζει το δημοσίευμα ευρύτερα για το ρεπορτάζ του συλλόγου: "Το πρώτο 90 λεπτο του Φορτούνη, που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και γιατί έγινε. Ποια θα είναι η υψηλή υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Μορ και πώς θα ενεργοποιηθεί".

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να επιστρέψει εκεί που ανήκει: Στην κορυφή. Αν δεν το καταφέρει, δύσκολα θα έχει κι άλλη ευκαιρία στο Λιμάνι. Αν το καταφέρει, η φιλοδοξία του Πορτογάλου είναι να εργαστεί στην Αγγλία και, δεδομένα, ο μάνατζέρ του θα μπορέσει πιο εύκολα να ανοίξει πόρτες για έναν πρωταθλητή προπονητή.

Δεν είναι εύκολο το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, δηλαδή. Για αυτό χρειάζεται να κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα γίνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags