Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Κόντρα άποψη Μιντιούρη: "Πέναλτι Ινσούα στον Πέλκα – Γι'αυτό δεν αποβλήθηκε ο Πούγγουρας"
| 2020-02-06 13:21:00

Κόντρα άποψη Μιντιούρη: "Πέναλτι Ινσούα στον Πέλκα – Γι'αυτό δεν αποβλήθηκε ο Πούγγουρας"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κόντρα άποψη Μιντιούρη: "Πέναλτι Ινσούα στον Πέλκα – Γι'αυτό δεν αποβλήθηκε ο Πούγγουρας"

Ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον βετεράνο διαιτητή.

Τη δικιά του άποψη για τις δύο πιο καραμπινάτες αμφισβητούμενες φάσεις στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός εκφράζει ο Ναούμ Μιντιούρης.

Ο βετεράνος διαιτητής έχει διαφορετική γνώμη για τη φάση του πέναλτι του Ινσουά στον Πέλκα σε σχέση με αυτήν που εξέφρασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο Sportdog.

«Καταρχάς να πούμε, ότι είναι μία πάρα πολύ δύσκολη φάση τόσο για τον διαιτητή, όσο και για τον VAR. Ανέλυσα τη φάση καρέ καρέ. Παρατηρώ, ότι λίγο πριν ακουμπήσει τη μπάλα ο Ινσούα, βρίσκει με το γόνατο το γόνατο του Πέλκα. Εφόσον τον βρίσκει είναι πέναλτι και σωστά δόθηκε κίτρινη κάρτα», σημειώνει o Μιντιούρης.

Όσον αφορά τη φάση του 42' όπου στον ΠΑΟΚ φωνάζουν για δεύτερη κίτρινη στον Πούγγουρα ο βετεράνος διαιτητής έδωσε τη δική του εξήγηση.

«Ο διαιτητής ήταν κοντά, ο τέταρτος ήταν κοντά και το VAR έβλεπε, ότι δεν υπήρχε κοντά παίκτης του ΠΑΟΚ. Οι συμπαίκτες του Λημνιού είναι μακρυά. Σε αυτήν τη φάση, ίσως διαιτητής να θεώρησε, ότι δεν υπάρχει υποσχόμενη επίθεση. Γι'αυτό και δεν έδωσε την κάρτα. Εμείς βλέπουμε, ότι ο Πούγγουρας προσπαθεί με το σώμα του να παρεμποδίσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα δύσκολη φάση και αυτή», σχολιάζει ο κ. Μιντιούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags