Facebook Pixel Απίστευτος ο Καρέρα! Τι έκανε με Λιβάγια και τρελάθηκαν στην ΑΕΚ
| 2020-02-07 10:05:00

Απίστευτος Καρέρα! Τι έκανε με Λιβάγια και τρελάθηκαν στην ΑΕΚ - Θέλει πολλά... καρύδια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Καρέρα! Τι έκανε με Λιβάγια και τρελάθηκαν στην ΑΕΚ - Θέλει πολλά... καρύδια

Άφωνοι με τον Ιταλό. Τρελό... θράσος. Τι "παίζει" στα αποδυτήρια;

Ενδεικτικό της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας του Μάσιμο Καρέρα. Στο 86' της προχθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, του μεγάλου δηλαδή φετινού στόχου της Ένωσης, με το σκορ στο "ανοιχτό" αν μη τι άλλο 1-1, ο Ιταλός τεχνικός ρίχνει στο γήπεδο αντικαθιστώντας τον Μάρκο Λιβάγια τον 19χρονο επιθετικό Ευθύμη Χριστόπουλο, ο οποίος έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Την ίδια μέρα που μια... περίεργη ως προς το περιεχόμενο και τη φύση της συμφωνίας ανακοίνωση έφερνε από τον Μάρτιο δύο στελέχη των ακαδημιών της AΕΚ, τον στόπερ Μιτάι και τον χαφ Σαράντη στις ακαδημίες της Φέγενορντ, ο Καρέρα εμπράκτως αποδείκνυε τον τρόπο που επιβραβεύει και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τόνωνε τη φιλοσοφία που τόσο καιρό περνάει στην AΕΚ.

Με τη χρησιμοποίηση του Χριστόπουλου λοιπόν, ο Καρέρα, χωρίς καν να έχει συμπληρώσει δύο μήνες στον πάγκο της ΑΕΚ, έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει στα 12 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο, 28 συνολικά ποδοσφαιριστές! Φοβερός αριθμός!

Πρακτικά ο Ιταλός προπονητής βλέπει σε συνθήκες αγώνα όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" αποκτώντας πλήρη εικόνα για το δυναμικό που διαχειρίζεται.

Κι αυτό χωρίς να επηρεάζεται, ριζικά, η συνολική εικόνα της ομάδας του. Πολύτιμο πραγματικά εφόδιο για τον ίδιο τον Καρέρα τόσο εν όψει της συνέχειας της σεζόν όσο και για την επόμενη (με την προϋπόθεση φυσικά πως θα παραμείνει στον πάγκο), "διαβατήριο" αποδοχής του -ένα ακόμη για την ακρίβεια- στα αποδυτήρια, αφού κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ευατόν παραγκωνισμένο ή... αόρατο.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως οι μόνοι που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Καρέρα ως τώρα είναι ο Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος ήταν εκτός πλάνων και φευγάτος από τον... Νοέμβριο και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο τρίτος τη τάξει τερματοφύλακας της AΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσχημο νέο για την ΑΕΚ πριν τον Παναθηναϊκό - "Πανηγυρίζει" ο Δώνης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags