Facebook Pixel Μαρίνος Ουζουνίδης: Ποιος Άρης και ΠΑΟΚ; Εκεί πηγαίνει ο Ουζουνίδης - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Νέος Δώνης!
| 2020-02-08 18:58:00

Ποιος Άρης και ΠΑΟΚ; Εκεί πηγαίνει ο Ουζουνίδης - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Νέος Δώνης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Άρης και ΠΑΟΚ; Εκεί πηγαίνει ο Ουζουνίδης - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Νέος Δώνης!

Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπλήρωσε αισίως έναν χρόνο αποχής από τους πάγκους, όμως πιθανότατα δεν θα αργήσει πολύ ακόμα να βρει ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και έκτοτε παραμένει χωρίς δουλειά. Πριν λίγο καιρό φέρεται να έφτασε κοντά στον Άρη, δίχως όμως να προχωρήσει το deal, ενώ το όνομά του έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες για τον ΠΑΟΚ, ως υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Πάντως, ο Ουζουνίδης δεν… καίγεται να γυρίσει στην Ελλάδα, αντιθέτως έχει ως προτεραιότητα το να μετακομίσει στο εξωτερικό, αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ σε ξένο σύλλογο στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να το πετύχει σύντομα. Όχι όμως σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά στη μακρινή Ασία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εβρίτης προπονητής ταξίδεψε πρόσφατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη συνοδεία Έλληνα μάνατζερ που δραστηριοποιείται ιδιαιτέρως στην ασιατική χώρα.

Ο εν λόγω ατζέντης έχει σημαντικά «κονέ» με τους Άραβες και το γεγονός πως ταξίδεψε με τον Ουζουνίδη στα ΗΑΕ δεν μπορεί παρά να προδίδει εξελίξεις.

Το αν θα γίνει τελικά η έκπληξη με τη μετακόμιση Ουζουνίδη στην Ασία θα φανεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να ακολουθεί τον… δρόμο του νυν. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Δώνης είχε εργαστεί στα ΗΑΕ (στην Αλ-Σαρζάχ) τη σεζόν 2016-17, περίπου δύο χρόνια πριν διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο Τριφύλλι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Ελλάδα η Μίλαν για άσο κορυφαίας ομάδας - Πώληση 10 εκατ. ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags