Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ομάρ!
| 2020-02-09 12:30:00

Στον "αέρα" ο αρχηγός! - Ποιος τον "αρπάζει" - "Αδειάζει" Ολυμπιακό; - Περιμένει Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον "αέρα" ο αρχηγός! - Ποιος τον "αρπάζει" - "Αδειάζει" Ολυμπιακό; - Περιμένει Μαρινάκη!

Ανατροπή στην ανατροπή! Γιατί δεν υπογράφει. Κάνει... χουνέρι;

Ολυμπιακός: Οι ανακακατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο ήταν αρκετές, με τους Πειραιώτες να αποχωρίζονται τους Ποντένσε, Μπενζιά, Γκερέρο, Μεριά, και να αποκτούν τους Χασάν, Μορ και Καφού.

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, όμως η συζήτηση αναφορικά με το «ερυθρόλευκο» ρόστερ καλά κρατεί, κάτι που αναμένεται να εξακολουθήσει να συμβαίνει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς υπάρχουν ανοικτά θέματα.

Μια από πλέον κρίσιμες υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι αυτή του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού το συμβόλαιο του εκ των αρχηγών της ομάδας ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Για τον Ομάρ έχουν γραφτεί πολλά, ενώ είναι… αδιάκοπα τα ρεπορτάζ που θέλουν ομάδες του εξωτερικού να ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωσή του. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε τη Γαλατασαράι, τη Σέλτικ και ουκ ολίγες ομάδες της Premier League, οι οποίες δεν μένουν ασυγκίνητες από έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νορβηγού. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν την πολυτέλεια να διαπραγματευθούν απευθείας μαζί του, δίχως την παρέμβαση του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο βασικός δεξιός μπακ των Πειραιωτών έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στο Λιμάνι και δεν σκοπεύει να… αδειάσει τον Ολυμπιακό.

Η προτεραιότητα του παίκτη είναι οι Ερυθρόλευκοι, με τον Ελαμπντελαουί να περιμένει τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του, προτού μιλήσει με άλλους συλλόγους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η πλευρά του Νορβηγού άσου είναι standby, περιμένοντας τη διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις που θα κρίνουν το μέλλον του. Το οικονομικό μπορεί να αποτελέσει «αγκάθι», αλλά η ισχυρή θέληση του παίκτη να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα σε συνδυασμό το γεγονός ότι είναι αναντικατάστατος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση της «χρυσής τομής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να "τελειώσει" τον Ατρόμητο ο Μαρτίνς - Απόφαση-σταθμός - Πόσα θα γράψει το κοντέρ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags