Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Άρης: "Κόλλησαν" στο 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-09 16:48:00

Δεν... μπορεί εκτός έδρας ο Άρης - "Κόλλησε" με τον Αστέρα στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν... μπορεί εκτός έδρας ο Άρης - "Κόλλησε" με τον Αστέρα στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέτρια εμφάνιση για τους Κίτρινους, έμειναν στο 1-1.

Αστέρας Τρίπολης και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέλεθ στο 13', όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 26' και είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη στη συνέχεια.

Ο Αστέρας είναι στην 9η θέση με 26 βαθμούς, δύο κάτω από τις θέσεις των πλέι οφ, ενώ ο Άρης παρέμεινε 5ος με 33 πόντους, επιβεβαίωσε όμως την αδυναμία του στα εκτός έδρας ματς, αφού στα τέσσερα τελευταία μετρά δύο ισοπαλίες (με ΑΕΛ και Αστέρα) και δύο ήττες (από Ολυμπιακό και Παναιτωλικό).

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Άρη, που προηγήθηκε στο 13' με κοντινή προβολή του Βέλεθ έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ρόουζ.

Ο Αστέρας ισοφάρισε άμεσα, στο 26', με τον Μαρκ Φερνάντεθ να σκοράρει από κοντά έπειτα από γύρισμα του Ιγκλέσιας. Ο ίδιος παίκτης είχε καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 32', αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έφτασε κοντά στο προβάδσμα, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το καλό σουτ του Φετφατζίδη στο 62'.

Οι Κίτρινοι, πάντως, δεν συνέχισαν με ανάλογο τρόπο και το τελευταίο διάστημα του ματς ανήκε στον Αστέρα. Ωστόσο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Αρκάδων, Μαρκ Φερνάντεθ, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 72' και στο 85', αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς σε αμφότερες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Δείτε το 1-0 του Άρη ΕΔΩ

Δείτε το 1-1 του Αστέρα Τρίπολης ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (64’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ντέλετιτς, Ρέτζις(78’ Ριέρα), Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντε8 (90+ Βαλιέντε)

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ντιγκινί (69’ Ντουρμισάι), Λάρσον (90+ Σόουζα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags