Facebook Pixel Sportdog.gr | Λύτρωσε στο 91’ τον Ολυμπιακό ο Χασάν - Διπλό τίτλου στο Περιστέρι - Όρθιος με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-09 19:02:00

Λύτρωσε στο 91’ τον Ολυμπιακό ο Χασάν - Διπλό τίτλου στο Περιστέρι - Όρθιος με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λύτρωσε στο 91’ τον Ολυμπιακό ο Χασάν - Διπλό τίτλου στο Περιστέρι - Όρθιος με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματικό φινάλε και νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου.

Ο Αχμεντ Χασάν δήλωσε "παρών" για τον Ολυμπιακό και κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο 90+1, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

Ο Ατρόμητος στάθηκε όρθιος απέναντι στο πρωτοπόρο Ολυμπιακό αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Αιγύπτιο άσο και γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα.

Τρομερά συναισθήματα από τους Ερυθρόλευκους που μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα είδε τον Ομάρ Ελ Ελαμπντελαουί να αποβάλλεται στο 73', ενώ στα πρώτο ημίχρονο ο Σουναντί που ήταν εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίστηκε.

Ανώτεροι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Μέγιερι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το ματς της Ξάνθης απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ από την μεριά του ο Σάββας Παντελίδης δεν έκανε ιδιαίτερε εκπλήξεις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ, έχοντας την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 3’ με τον Σουντανί αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ατρόμητο ήρθε στο 13’ με τον Βέλλιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπέροχη σέντρα του Ούμπιντες.

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στον Ατρόμητο τραυματίστηκε στο 18’ και έγινε αλλαγή με τον Κώστα Φορτούνη να περνάει στη θέση του.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδειχναν αποσυντονισμένοι μέσα στο παιχνίδι και προσπαθούσαν να βρουν τον ρυθμό τους με τον Ολυμπιακό πλέον να παίζει με 4-2-3-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε δίχως ιδιαίτερες φάσεις, με την διπλή ευκαιρία του Μασούρα στο 45’ να ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Μία σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά, πήρε την κεφαλιά ο Μασούρας, έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι ο Μέγιερι. Πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή για κόρνερ, ο Ελ Αραμπί με τακουνάκι γύρισε τη μπάλα πίσω στον Μασούρα, ο οποίος έκανε νέα κεφαλιά, αλλά ο Γούτας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές επέλεξαν να συνεχίσουν χωρίς αλλαγές στο παιχνίδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο 59’ πέρασε στο παιχνίδι τον Χασάν στη θέση του Γιώργου Μασούρα, με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις μέσα στο παιχνίδι.

Στο 66’ ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, με τον Ομάρ που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπέροχη μπαλιά του Φορτούνη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Νορβηγός άσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Ερυθρόλευκοι έμειναν με 10 παίκτες στο παιχνίδι.

O Γκασπάρ πέρασε στη θέση του Ελ Αραμπί και στο 84’ ο Τσιμίκας είχε μια καλή στιγμή, καθώς βγήκε από τα αριστερά και έκανε σέντρα-σουτ που πέρασε άουτ.

Τα λεπτά περνούσαν και οι Ερυθρόλευκοι έβλεπαν να χάνονται πολύτιμοι βαθμοί στο Περιστέρι και τότε για ακόμα μια φορά ανέλαβε δράση ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος στο 91' έκανε το γέμισμα στον Χασάν, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μέγιερι.

Οι ενδεκάδες:

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο, Ενσικουλού Βέλλιος

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Σουντανί. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags