Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: "Μπάχαλο" με το σκεπτικό της ΕΕΑ - "Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης" - Ειρωνική ανακοίνωση ΠΑΟΚ
| 2020-02-10 16:46:00

"Μπάχαλο" με το σκεπτικό της ΕΕΑ - "Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης" - Ειρωνική ανακοίνωση ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Μπάχαλο" με το σκεπτικό της ΕΕΑ - "Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης" - Ειρωνική ανακοίνωση ΠΑΟΚ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Τρομερές είναι πλέον οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το σκεπτικό της ΕΕΑ για την υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Σε ένα σκεπτικό 84 σελίδων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΕΑ εξήγησε πώς κατέληξε ότι υπάρχει θέμα πολυιδιοκτησίας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη και πώς ο Ιωάννης Καλπαζίδης πήρε ομολογίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζοντας 6.700.000 ευρώ και γίνεται μέτοχός της όποτε το θελήσει, με τον Δικέφαλο ωστόσο να αντιδράει άμεσα και να χαρακτηρίζει το σκεπτικό ως "παραμύθι".

Το "to10.gr" αναφέρει πως "το σκεπτικό που προέκυψε μετά από προσεκτική και ενδελεχή μελέτη εκατοντάδων σελίδων υπομνημάτων, τραπεζικών και εταιρικών στοιχείων. Διαδικασία που ευλόγως διήρκεσε σχεδόν δύο εβδομάδες. Ένα απόλυτα λογικό χρονικό πλαίσιο, όταν για να γραφτεί το σκεπτικό της περίφημης απόφασης Σκουτέρη, μιας πολύ πιο απλής και ξεκάθαρης υπόθεσης, χρειάστηκαν 10 ημέρες! Επιστρέφοντας στο περιεχόμενο του σκεπτικού και τη «βόμβα» για τη μετοχική σχέση του Καλπαζίδη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι το ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ που είχε πάρει ο Καλπαζίδης από την RFA και το είχε καταθέσει στην DIMERA (σ.σ. ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), αφορούσε ομολογιακό δάνεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Καλπαζίδης είναι δυνάμει μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αποδεικνύεται με ακατάρριπτα και ξεκάθαρα στοιχεία, ότι έχει απευθείας σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που προσκόμισε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σκεπτικό της ΕΕΑ αναφέρεται ότι το μέλος Ειρήνη Μαρούπα, έκανε αυτοψία στο ξενοδοχείο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, που έχει αγοράσει η RFA του Καλπαζίδη. Από αυτή την αυτοψία, λοιπόν, τονίζεται ότι «είναι άνευ οποιασδήποτε αξίας, καθώς δεν έχει γίνει οποιαδήποτε συντήρηση». Κάτι που εξηγεί αυτόματα ότι η αγορά δεν έγινε για επενδυτικούς λόγους. Αλλά για λόγους επηρεασμού της Ξάνθης. Και ελέγχου της".

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν πως έλαβαν στα χέρια τους το σκεπτικό της ΕΕΑ που εισηγείται τον υποβιβασμό του Δικεφάλου και τοποθετήθηκαν άμεσα για όσα αναφέρονται σε αυτό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για... σεναριογράφους που χρειάστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι και τονίζουν ότι θα λάβουν τις ανάλογες νομικές απαντήσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση στο Open με Κάκο - Τρελάθηκε ο Βέργης, "πέσιμο" σε Κόλκα - Παραλίγο... ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags