Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Επίσημη τοποθέτηση από Ολυμπιακό: "Ξεκάθαρα τα στοιχεία - Αποβολή ή υποβιβασμός για ΠΑΟΚ" (Vid)
| 2020-02-11 00:08:00

Επίσημη τοποθέτηση από Ολυμπιακό: "Ξεκάθαρα τα στοιχεία - Αποβολή ή υποβιβασμός για ΠΑΟΚ" (Vid)

Sportdog Team
Επίσημη τοποθέτηση από Ολυμπιακό: "Ξεκάθαρα τα στοιχεία - Αποβολή ή υποβιβασμός για ΠΑΟΚ" (Vid)

Η Λίνα Σουλούκου για την ΕΕΑ, τον Σαββίδη και τα επόμενα βήματα.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Το πόρισμα της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης - ΠΑΟΚ, το οποίο και εισηγείται τον υποβιβασμό των δύο ομάδων, στάθηκε αφορμή για να εμφανιστεί στο One Channel η Λίνα Σουλούκου.

Πρόκειται για τη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η τοποθέτησή της είναι η πρώτη επίσημη από την πλευρά των Πειραιωτών, καθώς είχαν προηγηθεί μόνο κάποια ειρωνικά σχόλια στο Instagram από τον Κώστα Καραπαπά.

Η Λίνα Σουλούκου στην τοποθέτησή της ανέλυσε το σκεπτικό της ΕΕΑ, ισχυρίστηκε πως αποδεικνύεται η σχέση εξάρτησης μεταξύ των δύο ΠΑΕ και τόνισε πως η εισήγησή της είναι δεσμευτική και ότι πρόκειται για μια απόφαση, ένα πόρισμα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ενώ αναφέρθηκε και στα βήματα που θα γίνουν από εδώ και πέρα, έως την οριστικοποίηση των ποινών. Επεσήμανε, δε, πως το νομικό πλαίσιο είναι ξεκάθαρο και οι προβλεπόμενες ποινές, βάσει του αθλητικού νόμου, αφορούν αποβολή από το πρωτάθλημα ή υποβιβασμό για τις δύο ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, πως από το απόγευμα διέρρευσε το πολυσέλιδο σκεπτικό της ΕΑΑ, το οποίο αμφισβήτησε με τοποθέτησή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή απόδειξη για πιθανή πολυιδιοκτησία.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την τοποθέτησή της:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags