Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτός δεν παίζει στον Ολυμπιακό, 50-50 για Μπακασέτα"!
| 2020-02-11 15:50:00

"Αυτός δεν παίζει στον Ολυμπιακό - Πολλά τα 3.000.000 - H Mίλαν μπορεί... - 50-50 για Μπακασέτα"!

του Γιώργου Κτενά
"Αυτός δεν παίζει στον Ολυμπιακό - Πολλά τα 3.000.000 - H Mίλαν μπορεί... - 50-50 για Μπακασέτα"!

Απίθανο όνομα για τους Πειραιώτες. Δηλώσεις "Τούρκου" στο sportdog.

Ολυμπιακός: Στο γεγονός ότι ο Έφε Μπινιτζί, που το όνομά του συνδέθηκε μέσω του ιταλικού Τύπου με τον Ολυμπιακό, είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορεί να σταθεί τώρα στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιάννης Τσακίρης.

Άριστος αναλυτής τού τουρκικού ποδοσφαίρου, σχολίασε ακόμα ότι 3 εκατ. ευρώ είναι πολλά χρήματα για τον νεαρό άσο, καθώς αναμφίβολα θα αποτελέσει (αν αποκτηθεί) επένδυση για το μέλλον.

Τέλος, αναφέρθηκε ευρύτερα στο τουρκικό ποδόσφαιρο αλλά και στην πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στη Μπεσίκτας ο Τάσος Μπακασέτας.

"Δεν παίζει στον Ολυμπιακό"

"Είναι νεαρός παίκτης, έχει ολιγόλεπτη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Γκέζτεπε, αλλά έχει σκοράρει στο Κύπελλο. Η θέση του είναι στην επίθεση αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα, σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης. Αγωνίζεται κυρίως με την ομάδα Νέων τού τουρκικού συλλόγου", ανέφερε ο Γ. Τσακίρης στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι ψηλό παιδί, δυνατό, έχει ταλέντο και προοπτική. Αλλά δεν θεωρώ ότι ακόμα κι αν έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να παίξει άμεσα στην πρώτη ομάδα των Ερυθρόλευκων. Ως επένδυση για το μέλλον θα μπορούσε να έρθει, για να προσφέρει στο μέλλον". 

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία εμπλέκει τον Ολυμπιακό, τη Μίλαν και τη Σασουόλο για την απόκτησή του, με ποσό μάλιστα που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

"Θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάρα πολλά, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει ένα τέτοιο ρεπορτάζ. Η Μίλαν ίσως να τα δώσει, αλλά θα έδινε ο Oλυμπιακός τέτοιο ποσό για να αποκτήσει έναν παίκτη από την ομάδα νέων της Γκέζτεπε; Στην Τουρκία, πάντως, δεν υπάρχει αντίστοιχο δημοσίευμα που να συνδέει τον νεαρό άσο με τον Ολυμπιακό".


 
"50-50 να πάει στην Μπεσίκτας ο Μπακασέτας"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Oλυμπιακός συνδέεται με παίκτη από την Τουρκία.

"Γενικά η Τουρκία είναι πηγή ταλέντων, ισχύει αυτό. Υπάρχουν ευκαιρίες και τα κασέ για την απόκτηση ενός παίκτη είναι κοντά σε αυτά που δίνουν οι ομάδες στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν οι ελληνικές ομάδες να κοιτάζουν την τουρκική αγορά για να βρουν παίκτες, όπως κάνουν, αντίστοιχα, και οι Τούρκοι άλλωστε. Γι' αυτό υπάρχουν τόσοι Έλληνες παίκτες στην Τουρκία".

Τέλος, πες μας δύο λόγια για τον Τάσο Μπακασέτα και το σενάριο που υπάρχει για μεταγραφή στη Μπεσίκτας;

"Σκόραρε εναντίον της Γαλατά, είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, βγάζει και ασίστ. Είναι αναντικατάστατος στην 11άδα της Αλάνιασπορ. Δεν αποκλείω να πάει στη Μπεσίκτας, για εμένα είναι στο 50-50. Οι εγχώριες μετακινήσεις, άλλωστε, έχουν οικονομική εγκράτεια, γιατί οι ομάδες δίνουν και ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags