Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: "Ο Φερέιρα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα; Γιατί άφησε εκτός τον Μάτος; Ας του πει κάποιος ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-12 17:54:00

"Ο Φερέιρα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα; Γιατί άφησε εκτός τον Μάτος; Ας του πει κάποιος ότι..."

Sportdog Team
"Ο Φερέιρα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα; Γιατί άφησε εκτός τον Μάτος; Ας του πει κάποιος ότι..."

"Αν καταλάβει κάποια πράγματα ο Πορτογάλος, όλα καλά..."

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Ορφανός, όπου μίλησε για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στη διαχείριση του ρόστερ από τον Αμπέλ Φερέιρα.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ Θα περάσει. Απλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει να παίξει σοβαρά στον σημερινό αγώνα. Έχει δημιουργηθεί μια αναταραχή το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά δεν ανησυχώ καθόλου, αρκεί να το αντιληφθεί και ο προπονητής και αυτό, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει ο προπονητής. Η αγωνιστική εικόνα που είχε η ομάδα τον τελευταίο καιρό μας ανησύχησε πολύ. Η αγωνιστική κατάσταση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ δεν ικανοποιεί τον κόσμο της ομάδας. Αν ο προπονητής αντιληφθεί ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει πρωταθλητισμό τότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Αν χρησιμοποιήσει τους ενδεκαδάτους παίκτες δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά είδαμε ότι ο Μάτος έμεινε εκτός αποστολής. Για ποιο λόγο άφησε τον Μάτος εκτός αποστολής; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την εσωτερική διαχείριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags