Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος προπονητής θα απαντήσει σήμερα στους Ερυθρόλευκους αν θέλει ή όχι τον Βάις στην ομάδα!
| 2020-02-13 08:12:00

"Σκάει" μεταγραφή εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό; Περιμένει η "σφαίρα" - Σήμερα οι εξελίξεις!

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφή εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό; Περιμένει η "σφαίρα" - Σήμερα οι εξελίξεις!

Διαβάστε το όνομα του ποδοσφαιριστή που περιμένει ένα τηλεφώνημα!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος προπονητής θα απαντήσει σήμερα στους Ερυθρόλευκους αν θέλει ή όχι τον Βάις στην ομάδα!

Αυτό αναφέρει σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τού Πρωταθλητή για τον πρώτην ερυθρόλευκο άσο, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους Πειραιώτες.

"Απάντηση για Βάις!", είναι ο τίτλος τού ρεπορτάζ και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Περιμένουν σήμερα τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό".

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αυτή τη λύση, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τις απουσίες των Ποντένσε και Σουντανί, παρά να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ελεύθερου παίκτη αυτή την περίοδο.

Λάζαρος, Μορ, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς είναι μερικές από τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος, μαζί φυσικά με τον Μασούρα.

Σε αυτούς αναμένεται να επενδύσει περισσότερο, αν και καλό είναι να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει, τελικά, σήμερα με τον Βάις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags