Facebook Pixel Στον "αέρα" ο Άρης - Ελεύθεροι οκτώ παικταράδες - Ψήνονται... κλοπές!
| 2020-02-14 11:27:00

Στον "αέρα" ο Άρης! Ελεύθεροι οκτώ παικταράδες - "Ντου" των μεγάλων - Ψήνονται... κλοπές!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στον "αέρα" ο Άρης! Ελεύθεροι οκτώ παικταράδες - "Ντου" των μεγάλων - Ψήνονται... κλοπές!

Tι τρομερό συμβαίνει στους Κίτρινους; Ποιους "χάνουν" και γιατί;

Αναντίρρητα οι μεγάλες προσδοκίες με τις οποίες το περασμένο καλοκαίρι "στήθηκε" ο φετινός Άρης, επιβεβαιώνονται. Οι "κίτρινοι", ξεπερνώντας το γεμάτο σκαμπανεβάσματα ξεκίνημά τους στη σεζόν και κυρίως μετά την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία, έχουν εδραιωθεί στην εξάδα της Super League και θα διεκδικήσουν εκτός θεαματικού απροόπτου κάτι καλύτερο στα play-off, ενώ χθες, πέρασαν και στην τετράδα του Κυπέλλου, του μεγάλου τους δηλαδή φετινού στόχου. 

Μέσα σε όλα κοινώς. Προφανής η βελτίωση τους ενόσω στον πάγκο τους βρίσκεται ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος όμως αποτελεί μια από τις σημαντικές εκκρεμότητες εν όψει της νέας χρονιάς. Το δικό του συμβόλαιο βλέπετε ήταν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και παρότι η διοίκηση του συλλόγου, εννοείται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά και το επίπεδο του Ένινγκ, εν τούτοις συζητήσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα για την επέκταση της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασία, ακόμη, δεν έχουν υπάρξει. Αισιοδοξία πάντως και αυτό πρέπει να καταγραφεί, για αίσιο τέλος, υπάρχει.

Ίσως, για την ακρίβεια, αυτό να είναι και το ευκολότερο από τα μέτωπα που καλείται να κλείσει ο Άρης εν όψει της νέας σεζόν. Από τους 11 που παρατάχτηκαν χθες ως βασικοί στο Περιστέρι, οι επτά μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν (και αν προσθέσουμε και τον… δωδέκατο βασικό, τον Ντιγκινί, τότε φτάνουμε στους 8)! Κουέστα, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε.

Όλοι καταλύτες της φετινής χρονιάς, σε ένα ρόστερ πολύ περιορισμένο σε επίπεδο εναλλακτικών επιλογών (όπως τουλάχιστον κύλησε η σεζόν) και παρότι οι 5 εξ αυτών άνω των 30 (πλην Κουέστα, Βέλεθ), δύσκολα μπορεί η ηλικία τους να αποτελέσει τροχοπέδη σε οποιαδήποτε σκέψη για μη επέκταση των συμβολαίων τους.

Ωστόσο, όπως έχει ήδη διαφανεί από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει-με τους Βέλεθ και Ματίγια αρχικά- τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ανεξαρτήτως της ευκολίας ή όχι για όλες τις περιπτώσεις, τίθεται εμπράκτως θέμα ποσότητας. Επτά βασικοί είναι πάρα πολλοί για να συνιστούν εκκρεμότητα για μια ομάδα στο κατά πόσον θα παραμείνουν ή όχι στο ρόστερ. Ειδικά από τη στιγμή που οι σειρήνες (από άλλους ενδιαφέρομενους) για τους περισσότερους, έχουν χτυπήσει. Τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητες "καταγγελίες" από Τούμπα - Αυτό έγινε με τον διαιτητή στο Ολυμπιακός-Λαμία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags