Facebook Pixel Έβγαλε αποστολή για ΑΕΚ ο Ένινγκ - Δύο σημαντικές προσθήκες
| 2020-02-15 16:00:00

Έβγαλε αποστολή για ΑΕΚ ο Ένινγκ - Δύο σημαντικές προσθήκες - Εκτός ο...

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για ΑΕΚ ο Ένινγκ - Δύο σημαντικές προσθήκες - Εκτός ο...

Όλοι έτοιμοι στον Άρη για το ντέρμπι με την Ένωση.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 16/2, 19:30 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Μίχαελ Ένινγκ, αμέσως μετά την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή που θα τεθεί απέναντι στην «Ένωση», στην οποία βρίσκονται οι Τόνσο και Μαρτίνες, που είχαν μείνει εκτός στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί, ουσιαστικά, να υπολογίζει μόνο στον Αμπού Μπα. Ο Γάλλος μέσος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ο Ένινγκ θα χρειαστεί να «κόψει» ακόμη έναν από τους ποδοσφαιριστές του.

Σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο ίδιος ο Ένινγκ δήλωσε πως προτίθεται να προχωρήσει σε ένα μικρό «φρεσκάρισμα». Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Νίκο Μαρτίνες, Ντάνιελ Μαντσίνι και Νικολά Ντιγκινί ενώ θέση διεκδικεί και ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags