Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πανιώνιος: "Τεσσάρα" των Πειραιωτών πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-15 21:24:00

"Τρέμει" η Τούμπα" - Σαρωτικός Ολυμπιακός, "πάτησε" τον Πανιώνιο - Τεσσάρα πριν τον ΠΑΟΚ! (BINTEO)

Sportdog Team
"Τρέμει" η Τούμπα" - Σαρωτικός Ολυμπιακός, "πάτησε" τον Πανιώνιο - Τεσσάρα πριν τον ΠΑΟΚ! (BINTEO)

"Πάρτι" των Πειραιωτών με 4-0.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε εκ νέου ο Ολυμπιακός, που «συνέτριψε» με 4-0 τον Πανιώνιο και ξέφυγε δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, πριν ταξιδέψει στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (23/2).

Οι Ερυθρόλευκοι «κλείδωσαν» τη νίκη από πολύ νωρίς, καθώς ήταν σαρωτικοί στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου σημείωσαν όλα τους τα γκολ.

Ο Χασάν άνοιξε το σκορ στο 4’, ο Ελ Αραμπί σκόραρε δις (6’, 24’) και είχε δοκάρι στο 41’, ενώ ο Φορτούνης επέστρεψε στα γκολ με υπέροχη ατομική ενέργεια (9’).

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς βασικούς (δεν έπαιξαν για λόγους ξεκούρασης ή τιμωριών οι Γκιλιέρμε, Μασούρας, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί και οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί αντικαταστάθηκαν νωρίς) ενόψει των σπουδαίων αγώνων που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Άρσεναλ.

Ο Πανιώνιος παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε με… άγριες διαθέσεις στο γήπεδο και «καθάρισε» το ματς με συνοπτικές διαδικασίες κόντρα στον Πανιώνιο, που πελαγοδρομούσε στα πρώτα λεπτά.

Μόλις στο 4’ ο Χασάν άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ έπειτα μπαλιά του Βαλμπουενά, ενώ στο 6’ ο Ελ Αραμπί διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού με προβολή σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του Κότνικ μετά από σουτ του Φορτούνη.

Ο Φορτούνης έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 3-0 μόλις στο 9’ με φανταστικό σλάλομ που του επέτρεψε να αποφύγει τρεις αμυντικούς και δεξί πλασέ στην απέναντι γωνία. Το… πάρτι του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 24’ ο Ρέτσος έκανε τραγικό λάθος γυρνώντας απρόσεκτα την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του. Ο Ελ Αραμπί έκλεψε, απέφυγε τον Κότνικ και πέτυχε το 4-0, ξανά προ κενής εστίας!

Ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον Ολυμπιακό να χαλαρώνει και τον Πανιώνιο να βρίσκει δύο καλές ευκαιρίες, όμως τόσο ο Ουμάρ Καμαρά (36’) όσο και ο Τσιλούλης (41’) σούταραν ψηλά άουτ από πλεονεκτικές θέσεις. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία και για πέμπτο γκολ στο 41’, με τον Ελ Αραμπί να «σημαδεύει» το δοκάρι σε κοντινό πλασέ έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Βαλμπουενά.

Ο Μπουχαλάκης αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή τον επιθετικών ενεργειών του Ολυμπιακού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ με κεφαλιά στο 52’ και το σουτ στο 59’, ενώ ο για τον Πανιώνιο ο Τσιλούλης έκανε κακή πάσα, στερώντας από τον Εμμανουηλίδη την ευκαιρία να «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα στο 55’.

Ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, δημιούργησε όμως τις προϋποθέσεις για ακόμα ένα γκολ σε ορισμένες φάσεις. Στις πιο επικίνδυνες στιγμές των Ερυθρολεύκων, ο Κότνικ μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Φορτούνη στο 69’ και ο Σταυρόπουλος έδιωξε προ του Χασάν στο 84’. Στο 85’ ο Σα μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 92’ ο Κότνικ έκανε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Χασάν και το 4-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τα γκολ του αγώνα:

Το 1-0 του Χασάν

Το 2-0 του Ελ Αραμπί

Το 3-0 του Φορτούνη

Το 4-0 του Ελ Αραμπί

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Βαλμπουενά (46' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης, Καμαρά (62' Καφού), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (56' Χριστοδουλόπουλος), Χασάν 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς ,Γρίβας (46' Εμμανουηλίδης), Ρέτσος (76' Σίντι Αλι), Κόρμπος (46' Μίκο), Τσιλούλης, Αραμπούλι, Καμαρά 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags