Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αποκάλυψη" Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Άρσεναλ - Τι είπε για Ραντζέλοβιτς και την τριάδα στην άμυνα
| 2020-02-15 23:16:00

"Αποκάλυψη" Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Άρσεναλ - Τι είπε για Ραντζέλοβιτς και την τριάδα στην άμυνα

Sportdog Team
"Αποκάλυψη" Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Άρσεναλ - Τι είπε για Ραντζέλοβιτς και την τριάδα στην άμυνα

Τί ετοιμάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε πως τα γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού έκαναν τους παίκτες του να μη σκέφτονται το σημερινό ματς και το μυαλό τους να "τρέχει" σε αυτό της Πέμπτης με την Άρσεναλ.

Αναφορικά με τη σπουδαία αναμέτρηση του Europa League ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως δεν έχει ακόμα καταλήξει στην ενδεκάδα της ομάδας του και έχει πολλά πράγματα να δει προτού αποφασίσει.

Πάντως, ο Μαρτίνς παρουσιάστηκε πολύ ευχαριστημένος από τις δοκιμές που πραγματοποίησε, παίζοντας με 3-5-2 και 3-4-3, αλλά και από την παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σε ρολό δεξιού μπακ-χαφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και το ότι κρίθηκε νωρίς: «Η αλήθεια είναι πως ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και βάλαμε τρία πολύ ωραία γκολ. Δεν θέλαμε να τρέξει το μυαλό μας στην Άρσεναλ. Είδαμε μετά πως κάποιοι παίκτες μας σκέφτονταν το επόμενο ματς. Αφότου είχαμε μεγάλο σκορ. Το 2ο μέρος είχε και δύο με τρεις πολύ καλές αποκρούσεις του αντίπαλου γκολκίπερ. Αυτό όμως είναι φυσιολογικό όταν το ματς είναι στο 3-0. Τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν αν αυτό το ματς τράβηξε το άγχος: «Όχι. Ο Πανιώνιος μας στέρησε 2 βαθμούς στον α' γύρο. Δεν μπορούμε να το δούμε με χαλαρότητα. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Όταν το κάναμε το πληρώσαμε. Ναι υπάρχει άγχος. Στον Ολυμπιακό πάντα ξέρουμε πως υπάρχει το άγχος και η πίεση γιατί είναι μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια πως μετά το 4-0 σταμάτησε το ματς να μας απασχολεί και σκεφτόμασταν την Άρσεναλ».

Για τον μικρό Νικηφόρο: «Πράγματι αυτοί είναι οι νικητές. Τα παραδείγματα για εμάς που δεν τα έχουμε περάσει αυτά. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να είμαστε δίπλα τους».

Για τα διαφορετικά σχήματα με 3-5-2 και 3-4-3 και τον Ραντζέλοβιτς ως δεξιό μπακ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις δοκιμές. Βάλαμε τον Ραντζέλοβιτς διότι είχαμε την απουσία του Τοροσίδη που ήταν άρρωστος και τις τιμωρίες των Ομάρ και Τσιμίκα. Ήταν ευκαιρία για δοκιμές στο 4-0. Νομίζω τα συμπεράσματα ήταν θετικά».

Για την 11άδα κόντρα στην Άρσεναλ και το αν έχει πάρει τις αποφάσεις του: «Θα είμαι ειλικρινής. Όχι δεν έχω καταλήξει. Θέλω να δω πολλά πράγματα. Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και έχουμε μία δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και απουσίες. Η Άρσεναλ έχει σχεδόν 15 μέρες για να μελετήσει το ματς και εμείς μόλις 48 ώρες για να μελετήσουμε τα πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags