Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναϊκό - Έλαμψε ο Βαγιαννίδης - Εδραιώθηκε στην εξάδα το Τριφύλλι
| 2020-02-16 16:54:00

Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναϊκό - Έλαμψε ο Βαγιαννίδης - Εδραιώθηκε στην εξάδα το Τριφύλλι

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναϊκό - Έλαμψε ο Βαγιαννίδης - Εδραιώθηκε στην εξάδα το Τριφύλλι

Νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Επιστροφή στις νίκες για το Τριφύλλι, με τους παίκτες του Δώνη να επικρατούν με 3-1 επί του Παναιτωλικού και να εξασφαλίζουν την θέση τους στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι, με τον νεαρό άσο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα και μάλιστα να σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του και να δίνει την ασίστ στο τέρμα του Ζαχίντ.

Ο νεαρός άσος απέδειξε πως το μέλλον του ανήκει  και δικαίωσε τον προπονητή του, που τον έβαλε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Οι Πράσινοι σκαρφάλωσαν στους 40 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ οι Αγρινιώτες παρέμειναν στους 14 και στην προτελευταία θέση.

«Πλήγμα» για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο τραυματισμός του Κολοβέτσιου στα πρώτα λεπτά του αγώνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας 9 Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα του με την παρουσία του 18χρονου Βαγγιανίδη να ξεχωρίζει. Συγκεκριμένα οι Πράσινοι παρατάχθηκαν με τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Δώνη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάννη, Βαγιαννίδη, Ζαχίντ και Μακέντα. Με την ίδια διάταξη, δηλαδή 4-3-2-1 ξεκίνησε το παιχνίδι και η ομάδα του Χάβου.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι Πράσινοι είδαν τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 4’, με τον Νούνες να περνάει στη θέση του.

Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με το Τριφύλλι να κάνει αρκετά λάθη μέσα στο γήπεδο αλλά τους Αγρινιώτες να μην τα εκμεταλλεύονται σωστά. Στην πρώτη του καλή στιγμή του ματς ο Παναθηναϊκός σκόραρε, με τον Βαγιαννίδη να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την ανδρική ομάδα.

Από ένα πλάγιο του Αποστολάκη, η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη που γύρισε στην περιοχή με τους παίκτες του Παναιτωλικού να μην μπορούν να απομακρύνουν και τον Βαγιαννίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος τους από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη από εκείνο το σημείο και μετά βρήκαν το ρυθμό τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, Στο 33΄με τον Δώνη να στέλνει την κεφαλιά ελάχιστα άουτ, στο 37΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη από κοντά να βλέπει το σουτ να σταματάει στον Φερνάντες και ένα λεπτό αργότερα μια κεφαλιά του Νούνες.

Ο Παναιτωλικός στο 38’ είχε την καλύτερη ευκαιρία του μέσα στο παιχνίδι με τον Μουνιέ να βγαίνει τετ α τετ με τον Διούδη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι το έκαναν δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι και σκόραραν τον δεύτερο τέρμα τους με τον Ζαχίντ στο 38’. Ο Βαγιαννίδης έδωσε στον Ζαχίντ μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Νορβηγός απέφυγε τον αντίπαλό του, βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες και σκόραρε.

Στην πρώτη επίθεση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάλης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Χατζηγιοβάννη και ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση και στο 49’ καθάρισε το παιχνίδι για τους Πράσινους, κάνοντας το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός έριξε το ρυθμό στου παιχνίδι από εκείνο το σημείο και είδε τον Χρήστο Δώνη να δέχεται κίτρινη κάρτα, συμπληρώνοντας τις 7, με αποτέλεσμα να χάσει τα δυο επόμενα ματς.

Οι Πράσινοι έκανα αρκετά λάθη στο χορτάρι και ο Δώνης φώναζε στους παίκτες του γι' αυτήν την χαλαρότητα.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά με τον Ντάουντα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Βαγιαννίδης, Ζαχίντ και Μακέντα.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Μάρτιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο, Μουνιέ, Άλβαρες, Ρόσα, Ντάουντα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags