Facebook Pixel Sportdog.gr | Συναγερμός με Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό! Ζημιά στον έσω πλάγιο
| 2020-02-16 18:58:00

Συναγερμός με Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό! Ζημιά στον έσω πλάγιο

Sportdog Team
Συναγερμός με Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό! Ζημιά στον έσω πλάγιο

Μεγάλη ατυχία για τον Έλληνα αμυντικό.

Ανησυχία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο μεγάλος άτυχος για το Τριφύλλι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις ένα εξάλεπτο προτού γίνει αλλαγή, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αφήνοντας τη θέση του στον Νούνες.

Ο Λαρισαίος στόπερ των «πράσινων», που επέστρεψε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» σε αγώνα πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες (14 Δεκεμβρίου στο 2-0 επί της Λαμίας), προσγειώθηκε άτσαλα μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντάουντα και αμέσως έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας το αριστερό γόνατό του.

Στον πρώτο έλεγχο που έγινε λίγο μετά στο ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Λεβάκο, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου του. Ο Κολοβέτσιος πήγε μετά τον αγώνα στο «Υγεία», προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και το αποτέλεσμα της εξέτασης αναμένεται έως το πρωί της Δευτέρας (17/2).

Η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει ωστόσο, κάνει λόγο για απουσία του μίνιμουμ ενός μήνα, στερώντας του τη συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και στα δύο πρώτα των πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags