Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγραψε ιστορία ο Βαγιαννίδης! Νέος... Νίνης
| 2020-02-16 22:38:00

Έγραψε ιστορία ο Βαγιαννίδης! Νέος... Νίνης

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Βαγιαννίδης! Νέος... Νίνης

Αυτός ο παίκτης έχει μέλλον.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που σκοράρει στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη βάζοντας το γκολ στον Παναιτωλικό σε ηλικία 18 ετών, πέντε μηνών και πέντε ημερών. Μόλις 23 λεπτά από τη στιγμή που έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία.

Φυσικά δεν είναι ο νεότερος που έχει αγωνιστεί, αφού έχουν παίξει τουλάχιστον 20 νεότεροί του, αλλά ούτε και νεότερος που σκοράρει, αφού έχουν βάλει γκολ επτά νεότεροι από αυτόν με τα «πράσινα» στην Α’ Εθνική/Super League.

Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να έπαιξε μόλις σε ηλικία 16 ετών, εννέα μηνών και πέντε ημερών, και να σκόραρε ενώ ήταν 16 ετών, εννέα μηνών και 25 ημερών, δηλαδή 20 μέρες μετά, ωστόσο χρειάστηκε να παίξει τέσσερα παιχνίδια για να σκοράρει. Δεν το έκανε στο ντεμπούτο του.

Επίσης ο Βαγιαννίδης έγινε ο νεότερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι και ο πρώτος που σκοράρει φέτος πριν κλείσει τα 19 χρόνια του, αφού ως τώρα ο μικρότερος ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που σκόραρε στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός ένα μήνα μετά τα 19α γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags