Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναβολή για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Δύο δίκες, πριν και μετά το ντέρμπι - "Ξύλο" Μπαλτάκου-Κούγια! (ΦΩΤΟ)
| 2020-02-17 12:52:00

Αναβολή για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Δύο δίκες, πριν και μετά το ντέρμπι - "Ξύλο" Μπαλτάκου-Κούγια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αναβολή για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Δύο δίκες, πριν και μετά το ντέρμπι - "Ξύλο" Μπαλτάκου-Κούγια! (ΦΩΤΟ)

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός. "Καυτοί" διάλογοι. Όλα όσα ειπώθηκαν.

Σε αναβολή για την Δευτέρα (24/2) οδηγήθηκε τελικά η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, ενώ την Παρασκευή (21/2) θα εκδικαστεί η υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης της ακριτικής ΠΑΕ, αλλά και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της.

Το "παρών" στην αίθουσα των γραφείων της Superleague έδωσαν εκτός από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και αυτοί του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο καταγγέλων, αλλά και αυτοί του Πανιωνίου και της ΑΕΛ, έχοντας έννομο συμφέρον για την απόφαση που θα βγει για την ακριτική ομάδα.

Αρχικά η ΠΑΕ Ξάνθη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε στις τάξεις του και τον Τάκη Μπαλτάκο, ζήτησαν αναβολή των υποθέωσεων για να εξεταστούν οι φάκελοι και να γίνουν οι εκδικάσεις μετά το κυριακάτικο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του ζήτησε να γίνει κανονικά η σημερινή δίκη.

Κάτι τέτοιο τόνισε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον Τάκη Μπαλτάκο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να αναβληθεί η εκδίκαση γιατί ουσιαστικά θα πάει πίσω όλο το πρωτάθλημα.

Τελικά, η έδρα αποφάσισε να εκδικάσει τις δύο υποθέσεις σε δύο διαφορετικές δίκες.

Αρχικά, την Παρασκευή (21/2) θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης για την μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ξάνθη και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της από την ΕΕΑ, ενώ την Δευτέρα (24/2), μία ημέρα μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, θα γίνει η εκδίκαση για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Και οι δύο συνεδριάσεις θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι.

Θυμηθείτε παρακάτω πώς μετέδωσε το sportdog την διαδικασία και τους καυτούς διαλόγους της συνεδρίασης: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags