Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Τρελά λεφτά από τον Σαββίδη - Δύο ραντεβού με Αλαφούζο!
| 2020-02-17 13:51:00

Τρελά λεφτά Σαββίδη σε Bαγιαννίδη - Δύο ραντεβού με Αλαφούζο - Στον "αέρα" και ο Αποστολάκης!

του Νίκου Στεργίου
Τρελά λεφτά Σαββίδη σε Bαγιαννίδη - Δύο ραντεβού με Αλαφούζο - Στον "αέρα" και ο Αποστολάκης!

Δεν θέλει Ολυμπιακό. Γιατί του έβαλαν... πάγο. Χοντρό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Εκ των πραγμάτων, το ντεμπούτο με γκολ στο πρωτάθλημα (ο νεαρότερος στην ιστορία του Παναθηναϊκού που το πετυχαίνει) του Γιώργου Βαγιαννίδη επισκιάζει οτιδήποτε άλλο στην "πράσινη" επικαιρότητα του περασμένου διημέρου. Φυσικά, ως προς και το τι θα πράξει ο 18χρονος μπακ-χαφ αναφορικά με το... σίριαλ της επέκτασης του συμβολαίου του.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει και πως ελπίζει να δοθεί τέλος σύντομα σε αυτήν την υπόθεση, η οποία κοντεύει να χρονίσει.

Το στάτους, η αλήθεια είναι, πως δεν έχει αλλάξει. Η Μονακό ενδιαφέρεται με συγκεκριμένη πρόταση για τον "Βάγια", ο ΠΑΟΚ του προσφέρει τρελά λεφτά για την ηλικία του (150.000 ευρώ ετησίως), με την οικογένεια του νεαρού να είναι αυτή που πρακτικά χειρίζεται τις εντός συνόρων συζητήσεις τόσο με τους "μνηστήρες" (σε δεύτερη μοίρα τελευταία έχει περάσει ο Oλυμπιακός) όσο και με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Εκεί, η διαπραγμάτευση έχει περάσει πρακτικά στον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος στο 2020 έχει συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τους γονείς του Βαγιαννίδη. Η τελευταία προ δεκαημέρου, όπου εκ νέου τέθηκε από την πλευρά του διεθνούς με την Νέων άσου, θέμα εγγυήσεων και συγκεκριμένου ρόλου από την επόμενη σεζόν. Πέραν φυσικά του οικονομικού σκέλους, στο οποίο -έτσι κι αλλιώς- οι "πράσινοι" δεν μπορούν (και δεν θέλουν) να μπουν σε διαδικασία ανταγωνισμού (χάνοντας εκ των προτέρων).

Η χθεσινή παρουσία στην ενδεκάδα, πρακτικά ήταν μήνυμα από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού (διοίκηση - τεχνικό επιτελείο) σχετικά με την πίστη που υπάρχει στο ταλέντο και τη δυναμική του Βαγιαννίδη. Αν φτάνει ή όχι, θα φανεί άμεσα, με την κατάσταση ενδεχομένως να περιπλέκεται, αφού ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με γκολ από έναν 18χρονο, ο οποίος είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, "ξυπνάει" κόσμο και κοσμάκη…

Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Βαγιαννίδης που ξεχώρισε στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δικαιωματικά ο μικρός κέρδισε τη μερίδα του λέοντος της προσοχής και εξαιτίας της εκκρεμότητας με την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά πίσω του, σε ρόλο μπακ, έπαιζε χθες ένας ακόμη νεαρός (όχι νεαρότερος του), ο οποίος επίσης βρίσκεται στον αέρα αναφορικά με το αν παραμείνει ή όχι στα πράσινα.

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος και χθες ήταν αρκετά καλός στο ρόλο που του ανατέθηκε από τον Δώνη, καλύπτοντας το κενό της απουσίας του τιμωρημένου Γιόχανσον. Ο Σουηδός έχει γυρίσει το χαρτί τους τελευταίους μήνες με τις εμφανίσεις του, τόσο ώστε να κερδίσει τουλάχιστον μια πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ύψος της καθιστά τουλάχιστον δύσκολο το δικό του "ναι".

Συνεπώς, καθιστά επιβεβλημένο (ή έστω στα όρια του) να βρεθεί μια λύση με τους δύο που έπονται στην ιεραρχία των δεξιών μπακ, τον Αποστολάκη δηλαδή και τον Βαγιαννίδη, για τον οποίο προαναφέραμε τι ισχύει. Το θέμα με τον 21χρονο Αποστολάκη έχει "παγώσει" για τα καλά, αφού οι δύο προτάσεις που έχουν γίνει προς την πλευρά του από τους "πράσινους" δεν καλύπτουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει, δεδομένο και το ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου προς το πρόσωπό του, ωστόσο όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει πως θέλει κάτι "καλύτερο", τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και εγγυήσεων για ρόλο και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να "δέσει" το άμεσο μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Και σίγουρα είναι σημαντικό και από την πλευρά των "πράσινων", οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή έχουν 5 ακραίους μπακ, δεξιούς και αριστερούς, με συμβόλαιο όμως και σίγουρος εν όψει της νέας σεζόν είναι από αυτούς μόνο ο Χατζηθεοδωρίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξαφνική "μεταγραφάρα" Σαββίδη - "Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό - Έτσι ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags