Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Βουίζει όλη η Αγγλία - Νέος Ποντένσε - Μεταγραφάρα με Άρσεναλ - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!
| 2020-02-17 17:10:00

Βουίζει όλη η Αγγλία - Νέος Ποντένσε - Μεταγραφάρα με Άρσεναλ - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βουίζει όλη η Αγγλία - Νέος Ποντένσε - Μεταγραφάρα με Άρσεναλ - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!

Λίγα τα 10.000.000. Ποιος τον... ζαχαρώνει και πώς θα φύγει;

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Σε αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη δηλαδή μια ευκαιρία για τους… βιτρινάτους των "ερυθρόλευκων" να κάνουν ποδοσφαιρική πασαρέλα στο κορυφαίο επίπεδο. Πόσο μάλλον για ποδοσφαιριστές που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, όπως για παράδειγμα ο Μαντί Καμαρά, για τον οποίο σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να τον τσεκάρει εκ νέου στα δύο παιχνίδια με τους "κανονιέρηδες".

Το ενδιαφέρον και το scouting των "λεπίδων" για τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού γνωστό και υφιστάμενο από το περασμένο καλοκαίρι. Γνωστό όμως και το πλαίσιο στο οποίο αυτό υφίσταται. Στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ο αγγλικός σύλλογος φρόντισε να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του, ενημερώνοντας όμως τον Ολυμπιακό πως δεν πρόκειται να διαθέσει περισσότερο από 8-9 εκατ. λίρες (περίπου δηλαδή 10 εκατ. ευρώ) για τον Καμαρά. Τόσο αξιολογούσαν τον 23χρονο χαφ, μακριά δηλαδή από τις απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" και έτσι, εφόσον δεν υπήρχε κοινός τόπος ή έστω βάση για να προσεγγιστεί κοινός τόπος, τίποτα δεν συνεχίστηκε και δεν προχώρησε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως η Σεφιλντ εκταμίευσε 25 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Νορβηγό μέσο Σάντερ Μπέργκε το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα της ιστορίας της αποκτώντας τον από την Γκενκ. Χρήματα λοιπόν, οι "λεπίδες"είχαν, το θέμα ήταν πως στην αξιολόγηση τους ο Καμαρά δεν θεωρούσαν πως άξιζε όσα ζητούσε ο Ολυμπιακός.

Και πάνω κάτω, αυτό είναι και το μέχρι στιγμής πλαίσιο που υπάρχει για τον Καμαρά στην Αγγλία. Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι και πολλοί εκείνοι που τον έχουν σκανάρει,  κανείς όμως μέχρι στιγμής τουλάχιστον ούτε καν προσεγγίζει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Και εκεί, εν όψει του καλοκαιριού πλέον, είναι το όλο ζήτημα. Αν δηλαδή ο Καμαρά καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του (και κακά τα ψέματα, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των διεθνών παιχνιδιών) πως… αξίζει περισσότερα ή ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει για λιγότερα.

Συνεπώς, τα δύο -για αρχή- επερχόμενα παιχνίδια με την Αρσεναλ δεν έχουν τον ρόλο "τσεκαρίσματος" της αξίας ή της δυναμικής του Καμαρά (και ειδικά από τη Σέφιλντ, η οποία πλέον έχει λύσεις στο κέντρο της), αλλά γενικότερα τεστ για το κατά πόσον μπορεί να υπάρξει σύγκλιση μεταξύ απαιτήσεων Ολυμπιακού και προσφοράς από τις ενδιαφερόμενες αγγλικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη βόμβα από Στολτίδη για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Δεν το έχει ξαναπεί ποτέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags