Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελός φορ στον ΠΑΟ - Νέος Βαγιαννίδης - "Γλέντησε" τον Ολυμπιακό - Υπογράφει άμεσα!
| 2020-02-17 19:02:00

Τρελός φορ στον ΠΑΟ - Νέος Βαγιαννίδης - "Γλέντησε" τον Ολυμπιακό - Υπογράφει άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Τρελός φορ στον ΠΑΟ - Νέος Βαγιαννίδης - "Γλέντησε" τον Ολυμπιακό - Υπογράφει άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ταλέντο. Σκοράρει ασταμάτητα. Δείτε τι κάνει...

Η στροφή του Παναθηναϊκού στα… νιάτα και στα "σπλάχνα" του φαίνεται πως σιγά σιγά μπαίνει ξανά σε πρώτο πλάνο. Το σχέδιο της περιβόητης ελληνοποίησης και αξιοποίησης των ακαδημιών, φάνηκε να "βαλτώνει" (αν όχι να εγκαταλείπεται) το τελευταίο, αρκετό, διάστημα, ωστόσο μετά το χτεσινό παιχνίδι των "πράσινων" κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του το έφερε ξανά στο επίκεντρο.

Το "τρένο" ανέφερε ονομαστικά στις δηλώσεις του τόσο τον χθεσινό πρωταγωνιστή Βαγιαννίδη όσο και αυτούς που έρχονται και αποτελούν ήδη στελέχη της πρώτης ομάδας, δηλαδή τους Αθανασόπουλο, Αλεξανδρόπολο και Ζαγαρίτη. Το καλό και θετικό όμως με την επιστροφή (μένει να δούμε αν αυτή τη φορά όντως μακροημερεύσει) στο "ελληνικό" και αναπτυξιακό πρότζεκτ, είναι πως "υποχρεώνει" σε ματιές και στις πιο κάτω ηλικίες των "πράσινων" ακαδημιών.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που και το timing ευνοεί, μιας και βρισκόμαστε στις επόμενες μέρες μιας πολύ μεγάλης (σε έκταση και όχι μόνο) νίκης της k17 του Παναθηναϊκού, η οποία το Σάββατο διέλυσε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 6-1. Πρωταγωνιστής σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε όλη τη φετινή πορεία των εφήβων του Παναθηναϊκού, ο Μάριος Τζαβίδας, ο οποίος και πέτυχε χατ-τρικ, όντας μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου. 

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 2003, σταθερό στέλεχος των "τσικό" του Παναθηναϊκού, όντας πρώτος σκόρερ σε όλα τα ηλικιακά τμήματα που έχει θητεύσει και πρώτος σκόρερ με 16 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα των k17, διεθνής ήδη και όπως λέγεται σε όσους έχουν εικόνα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αυτός είναι το πληρέστερο "πακέτο" που έρχεται στη θέση του φουνταριστού,  όπου οι "πράσινοι", σε αντίθεση με άλλες θέσεις, δεν έχουν βγάλει παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Κοντρολαρισμένος, με καλή τεχνική και αίσθηση του γκολ, ικανότητα να παίζει τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής, βοηθώντας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στοιχεία που δικαιολογημένα έχουν φέρει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες στο κατόπι του. Δύο εξ αυτών ήταν στο γήπεδο του Ρουφ το περασμένο Σάββατο, με τις… αφίξεις να συνεχίζονται και στα επόμενα παιχνίδια των "πράσινων", αξιοποιώντας το γεγονός πως ο Τζαβίδας δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Φυσικά, οι πρόσφατες εμφανίσεις και η σταθερότητα του 17χρονου επιθετικού, αλλά και η επιστροφή του Παναθηναϊκού -όπως εξ αρχής είπαμε- σε ένα πλάνο ελληνοποίησης, δεν αποκλείεται, άμεσα κιόλας και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που υπάρχει (και γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό) για τον Τζαβίδα, να επισπεύσει τις εξελίξεις προκειμένου να γίνει επαγγελματίας ο νεαρός επιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Γιαννακόπουλου - Έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ, συμφωνία με Αλαφούζο - Αλλάζει γήπεδο;

Δείτε τα γκολ του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-6 (τα τέρματα του Τζαβίδα στο 0:08, 0:37 και 0:45 του βίντεο):

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags