Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά!
| 2020-02-17 20:52:00

Οριστικό: Συμφώνησε ο παικταράς - Κίνηση... τρέλας στο Λιμάνι πριν από Άρσεναλ και ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Οριστικό: Συμφώνησε ο παικταράς - Κίνηση... τρέλας στο Λιμάνι πριν από Άρσεναλ και ΠΑΟΚ!

Σούπερ εξέλιξη που... φτιάχνει τον κόσμο. Τον "έκλεισε" ο Μαρινάκης!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος μέσος έφτασε σε προφορική συμφωνία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας για έναν ακόμα χρόνο.

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Βαλμπουενά εξέπνεε το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο ο Γάλλος αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

"Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό", δήλωσε ο διεθνής άσος στο Mega.

Ο Βαλμπουενά αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των Ερυθρολεύκων φέτος, καθώς μετρά 8 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον θεωρεί απαραίτητο στα πλάνα του.

Ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία να ανανεώσει και να συνεχίσει να φορά τα "ερυθρόλευκα", κάτι που όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Πρόκειται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στις τάξεις των Πειραιωτών, που "φτιάχνει" τον Βαλμπουενά και τους φιλάθλους της ομάδας σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο, καθώς ακολουθούν τα μεγάλα ματς με Άρσεναλ την προσεχή Πέμπτη και ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags