Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Ατλέτικο ο Κλοπ: «Θα αφήσει το δέρμα της στο γήπεδο»
| 2020-02-17 23:05:00

Αποθέωσε Ατλέτικο ο Κλοπ: «Θα αφήσει το δέρμα της στο γήπεδο»

Sportdog Team
Αποθέωσε Ατλέτικο ο Κλοπ: «Θα αφήσει το δέρμα της στο γήπεδο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γερμανός για την αντίπαλο της Λίβερπουλ.

Ως μία από τις πλέον δύσκολες προκλήσεις που θα μπορούσαν να συμβούν στην ομάδα του και στους παίκτες του χαρακτήρισε τα δύο παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κάνει... περίπατο στην Premier League και η Ατλέτικο, δείχνει να «παραπαίει» φέτος στη LaLiga, όντας πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League, ο προπονητής των περσινών θριαμβευτών, έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» για τους «reds», υπογραμμίζοντας πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο είναι από τις δυσκολότερες προκλήσεις που μπορούν να συμβούν σε έναν παίκτη. Μπορεί η Ατλέτικο να περνά μια μεταβατική περίοδο, αλλά είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν είναι τόσο κακή όσο λένε. Είναι οργανωμένη ομάδα, μία καλοδουλεμένη μηανή, που ξέρει καλά πως να παίρνει αποτελέσματα. Έχουν ξεκάθαρη φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο, είναι γρήγοιροι και πολύ επιθετικοί. Δεν θα κερδίσουμε μόνο επειδή είμαστε στην κορυφή της Premier» τόνισε αρχικά Κλοπ, που προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένη την ομάδα του.

«Εχω δει δυο παιχνίδια της Ατλέτικο τις τελευταίες ώρες και δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε πως δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε στη χώρα του tiqui-taca, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για την Ατλέτικο. Οι επιτυχίες της δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι. Αν πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος απέναντι σε μια ομάδα, αυτή είναι η Ατλέτικο. Δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Είναι μια μηχανή αποτελεσμάτων η Ατλέτικο και θα αφήσει το... δέρμα της στο γήπεδο. Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους εχει φτάσει σε τόσους ευρωπαϊκούς τελικούς τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags